Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Boldog Új Évet Kívánunk!

Újabb év telt el a Rockstar Games háza táján. Többé-kevésbé nyugalmas éven vagyunk túl, de úgy néz ki, ez jövőre már másként alakul majd. Az idei évösszegző, előretekintő hírünket olvashatjátok.  

GTA Online

A 2017-es év is a hetente váltakozó tematikájú frissítésekről szólt a GTA Online tekintetében. A fejlesztők azonban most is előrukkoltak néhány nagyobb frissítéssel. Beindult a fegyverbiznisz, a csempészet, és nagy meglepetésünkre egy új rablás is érkezett, mely ráadásul a mitikus jetpack-et is hozzáadta a játékhoz, mégha csak a multiplayerben is.

Új lehetőségek, új kiadások

GTA IV

Februárban újabb Rockstar Games játékokkal bővült a visszafelé kompatibilis Xbox One játékok listája, most már a teljes GTA IV trilógia újrajátszható a Microsoft új konzolján is.

L. A. Noire

A legváratlanabb ugyanakkor a novemberi bejelentés jelentés volt, miszerint a Rockstar Games négy új feljavított verzió kiadását tervezi detektívjátékából, az L. A. Noire-ból. Első Rockstar játékként debütált az egyre sikeresebb Nintendo Switch-en, és decemberben egy különleges VR változat elérhető lett belőle, melyben válogatott eseteket oldhatunk meg Cole Phelps bőrébe bújva. Az HTC Vive-val rendelkezők nem csak testközelben élhetik át a kalandokat, de egyben nagyfelbontásban is.

Red Dead Redemption 2

2017 szempontjából minden kétséget kizárólag a Red Dead Redemption 2 hozta a legtöbb izgalmat a Rockstar rajongók számára. A játék – mely a tervek szerint tavasszal érkezik – kapott egy újabb trailer-t, mely biztosított minket arról, hogy előzmény sztorira számíthatunk, és a fejlesztők ötletesen a GTA Online-ba is becsempésztek egy későbbi RDR-s tartalmat. Ha minden jól megy, 2018-ban már a kezünkbe vehetjük a játékot, ami egyben azt is jelenti, hogy csökkenni fog a GTA Online frissítések száma, hiszen a készítők az RDR2-höz is egy szintén nagyszabású többjátékos módot ígérnek.

GTAPlace

Ami az oldalt illeti, az idei év leginkább a YouTube csatornánk feltöltéséről szólt. Rengeteg videót készítettünk, melyek reméljük, segítségetekre lesznek, ha elakadtok valamilyen fő vagy mellékküldetésben. Néhány cikket is helyreráztunk, most a San Andreas szekcióban, de a GTA Online Bikers frissítéshez is összehoztunk egy leírást a legtöbb fontos tippel és információval. Június óta pedig Luszie is a GTAPlace csapatát erősíti. 

2018

Természetesen 2018-ban is gondoskodni fogunk arról, hogy egyetlen nagy GTA hírről se maradjatok le. A GTA Online frissítések mellett úgy tervezzük, hogy a Red Dead Redemption 2-vel is hasonló odafigyeléssel foglalkozunk majd, ahogy annak már eddig is tapasztalhattátok csíráit. Emellett ha hihetünk az ESRB-nek, hamarosan arról is hírt adhatunk, hogy PlayStation 4-en is játszható lesz végre a Liberty City Stories és a Vice City Stories, de amiért a leginkább várjuk a 2018-as évet: ne feledjétek, április 29-én lesz 10 éves a GTA IV! ;)

Mi állunk elébe, Boldog Új Esztendőt Kívánunk minden kedves olvasónknak!

2017.12.31 18:03 ▪ Írta: A teljes csapat

Arminho
Offline
2018. 01. 01. 11:26
Boldog új évet nektek is!

dani.szentgali
Offline
2018. 01. 03. 14:10
Békés, Boldog, Sikerekben és videojátékokban gazdag Újévet kívánok minden GTAPlace.hu adminisztrátornak, moderátornak, fórumozónak, tagnak és olvasónak! Az oldal adminisztrátorainak és karbantartóinak pedig külön köszönjük az egész éves munkájukat, mellyel kimagasló színvonalon tartották az oldalt 2017-ben is. Köszönöm továbbá ezt a remek kis évértékesítő összefoglalót/áttekintőt/előretekintőt, nagyon jó volt olvasni. És egyetértek, 2018 valóban mozgalmas évnek ígérkezik a Rockstar Games háza táján. Hozzátok - és szerintem túlzás nélkül kijelenthetem, hogy a legtöbb rajongóhoz - hasonlóan én is a Red Dead Redemption második epizódját várom a legjobban. Persze arra is kíváncsi vagyok, milyen portokkal meg milyen platformokon való újrakiadással fogja a Rockstar megünnepelni az idén 10 éves GTAIV-et, de jelenleg jobban érdekel az, hogy vajon mikortól foszthatjuk ki a vadnyugatot Arthur Morgannel, Dutch-csal és a bandájával. És most már ténylegesen be kell indulnia annak a bizonyos hype vonatnak, pár héten belül muszáj, hogy jöjjön pár infó, trailer, kép, pontos megjelenési dátum, mert ha az elkövetkező hetekben is olyan csend lesz, mint eddig, akkor bizony senki nem fog tavasszal RDR2-őzni. Reméljük, hamarosan megjön az infóáradat meg a megjelenési dátum.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink