Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Október 26-án jön a Red Dead Redemption 2!

A néhány napja megírt jóslatunk bekövetkezett és a mai napon a fejlesztők felfedték a Red Dead Redemption 2 pontos megjelenési dátumát. Azonban - ahogy azt az utóbbi hónapokban sejteni lehetett - sajnos lemondhatunk a korábban ígért tavaszi megjelenésről mivel 2018. október 26-ra csúsztatták a játék kiadását. Különösebb részleteket nem közöltek, csak az alábbi szűkszavú üzenetet tették közé néhány képpel:

 

Kedves Mindenki,
 
Örömmel jelentjük be, hogy a Red Dead Redemption 2 2018 október 26-án jelenik meg. Elnézést kérünk mindenkitől, aki csalódott a csúszást illetően. Reméltük, hogy hamarabb kitudjuk adni a játékot, de szükségünk van még egy kis időre a játék finomításához.
 
Őszintén köszönjük a türelmeteket és reméljük, hogy amikor játszotok majd a játékkal ti is egyetértettek vele, hogy megérte a várakozás. Addig is nézzétek meg ezeket a képeket a játékból. Már nagyon várjuk, hogy újabb információkat osszunk meg veletek az elkövetkezendő hetekben.
 
Köszönettel,
Rockstar Games



2018.02.01 17:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Arminho
Offline
2018. 02. 01. 18:36
Vagyis, ha további csúsztatás nem jön, akkor "mindössze" 1 évet csúszott a játék (eddig). Amúgy ügyesen megjósoltátok, mikor adják ki a megjelenési dátumot.

Luszie
Offline
2018. 02. 01. 18:53
Hát, nem hiszem, hogy csúszni fog már... így, hogy napra pontosan bejelentették.

dani.szentgali
Offline
2018. 02. 01. 19:14
Nem baj, legalább az új God of War és a Red Dead Redemption 2 nem ütik majd ki egymást, mivel nem egymáshoz közel jelennek meg. Őszintén szólva én reménykedtem a tavaszi megjelenésben, de a GTAV után azért bőven fel voltam készülve erre is, hogy végül is csak később jön ez a játék is. De mindegy, addig a suli mellett GOW-ozok majd, meg várom az új infókat az RDR2-ről. Amúgy nagyon királyak az új képek!

Kornél
Offline
2018. 02. 01. 22:59
Nem tudom ilyet mennyire szabad vagy sem(ha nem akkor elnézést kérek) de itt lenne kb. egy hete készült videóm a különböző RDR 2 hírekről amiket tudni lehetett egy héttel ezelőttig:
https://youtu.be/FXty_I3nwfY

Bence (Visali)
Offline
2018. 02. 01. 23:57
Kornél: Köszönjük, hogy összefoglaltad.

dani.szentgali
Offline
2018. 02. 02. 12:51
Kornél: Igen, tényleg jó lett, köszi!

Kornél
Offline
2018. 02. 03. 01:01
Visali, dani.szentgali: Ez csak természetes hasonló tematikájú csatornát szeretnék felépíteni teljes egészében. Formátumban még keresem a helyes irányt, de a lényeg hogy szerintem a későbbekben is várhatóak tőlem hírösszefoglaló videók jelentősebb kaliberű dolgokról. Ide ugyebár a Rockstar-os gameket is beleértve

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink