Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Zsigulival is repeszthetünk hamarosan a GTA Online-ban

A legmodernebb szuperkocsik mellé hamarosan a szocializmus egyik legkultikusabb autóját is beparkolhatjuk a garázsunkba a GTA Online-ban. Ahogy a legtöbb frissítés, a Southern San Andreas Super Sport Series is tartalmaz még rejtett kocsikat, melyeket ugyan a fejlesztők egyelőre meglepetésnek szánnak, már tartalmazzák a játék fájljai, és kis modder ismerettel elővarázsolhatóak.

A kocsi neve Cheburek lesz, és leginkább a 2103-as modell szolgálhatott hozzá kiindulópontnak, melyet 1972-től 1984-ig gyártottak a Szovjetunióban. Az alábbi videóból az is biztossá válik, hogy ráadásul elég részletesen kipofozhatjuk majd a nagyfater autóját, így biztosan menőzhetünk majd a szomszédokkal.

A Cheburek ára valószínűleg $145.000 lesz. Aki gondolja, a GTA San Andreas-ban előzetesen már ki is próbálhatja a kocsit, egy modder ugyanis már átkonvertálta a modellt. Ide kattintva lehet letölteni.

2018.03.30 23:04  ▪ Forrás: YouTube  ▪ Írta: Visali
2018. 03. 31. 11:06
Hát ez rohadt jó!

Maccs
Offline
2018. 04. 01. 10:46
Szuper!! Már az előző csomagban lévő kocsirol is egy kombi trabant ugrott be! na de ez a lada! Mindent visz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink