Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mostantól Oculus Riften is játszhatunk az L.A. Noire VR kiadásával

A Rockstar Games népszerű detektívjátéka 2017 novemberétől  Playstation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokon is elérhető, december óta pedig HTC Vive támogatást is kapott. Nem meglepő tehát, hogy a VR másik „nagykutyájára”, az Oculus Rift-re is elérhetővé tették a játék VR Cases Files kiadását.

A The VR Cases Files 7 válogatott esetet tartalmaz, amelyben Cole rendőrtiszt bőrébe bújhatunk bele a szó legszorosabb értelmében, mivel ahogy a HTC Vive esetében is, úgy itt is belső nézetes játékot (first-person) tesz elérhetővé a VR élmény a nyomozni kívánók számára. Mint ahogy az sejthető volt, a korábbi VR támogatott verzió távobbi tulajdonságait is örökölte a kiadás. 

GTA GTA GTA

A Rockstar 30%-os húsvéti leárazása a mai nappal a végéhez ér. Ha szeretnél beszerezni néhány menő Rockstar Games relikviát akciósan, esetleg néhány játék még nincs meg, a mai nap folyamán még megteheted! Az akciós termékek listáját itt találod.  

2018.03.31 22:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink