Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az Electronic Arts felvásárolja a Take-Two Interactive-ot

Magyar idő szerint ma hajnalban rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az EA szóvivője, Dick Fasarch, Strauss Zelnick Take-Two elnök társaságában, ahol hivatalosan is bejelentették a tranzakciót.

Fasarch nyilatkozata szerint a tranzakció egy 8 hónapos, sűrű tárgyalásokkal telt, de sikeres időszakot zárt le, amely által az összes Take-Two alá tartozó stúdió, köztük a Rockstar Games, az EA berkeibe kerül. A felvásárlás összegét is bejelentették, amely szerint a kiadási jogok nem kevesebb, mint 100 milliárd dollárba fájtak a cégcsoportnak.

A szóvivő kiemelten beszélt a Rockstar szerepéről, és biztosította a jelenlévőket, hogy hosszú távú céljai vannak a stúdióval:

„Számos céget felvásároltunk már, és ezek mind bizonyítják, hogy kompetensek vagyunk hosszú távon. Elég például az alábbiakra gondolni: Bullfrog Productions, Westwood Studios, Pandemic Studios, Black Box Games, DreamWorks Interactive, Victory Games, Mythic Entertainment, Maxis, Visceral Games, Bioware Montreal. Őszintén, mi rossz történhet?”

Többek között a Grand Theft Auto sorozatot is említették, és az is kiderült, hogy hónapokon belül egységes kiadás készül a klasszikus trilógiából az összes aktuális platformra.

„A felújított játékok az átdolgozott grafika, fizika, és új, izgalmas töltőképernyők mellett többek között olyan forradalmi technológiákat is tartalmazni fognak, mint a mikrotranzakciók vagy a lootboxok, ezáltal mindenképpen megérik majd a játékonként 90 dolláros árat. Bár ezekhez nem tartozik többjátékos mód, ismernek minket: számunkra nincs lehetetlen.”

Továbbá az is hivatalossá vált, hogy 2021-től a tervek szerint évente fog megjelenni új epizód, aminek a Need for Speed stúdiói segítenek majd a fejlesztésben.

Fasarch végül így zárta a tájékoztatót: „Számunkra a játékosok az elsők. Feltéve, ha részvényeseink is egyben.”

UPDATE

Éljen április, éljenek a bolondok! :P

2018.04.01 12:35  ▪ Forrás: Electronic Arts  ▪ Írta: MateL

Da Weed
Offline
2018. 04. 01. 12:59
Éljen április 1!

Luszie
Offline
2018. 04. 01. 13:01
Éljen, beza'!

NikitaDragovich
Offline
2018. 04. 01. 13:51
Bassza meg, sikerült átvernetek! Elsőnek nagyon megijedtem, de aztán olvasás közben rámentem a linkekre, és akkor már mindent értettem. Mondjuk, lelőttem magamnak a poént, mert olvasás után kellett volna megnéznem a linkeket, mert úgy hatásosabb lett volna, de azért így is megijedtem.

totyak
Offline
2018. 04. 01. 17:40
Dick Fasarch onnantól alig bírtam olvasni a hírt, mert folytak a könnyeim.

Arminho
Offline
2018. 04. 01. 19:46
Az a szomorú, hogy egy ilyen nyilatkozatot simán kinézek az EA-től. Amúgy jó tréfa volt, amíg a kommenteket el nem olvastam, nem esett le, hogy csak poén. Bár szerintem ez is csak az EA-t minősíti.

Gonzales
Offline
2018. 04. 01. 23:59
Április másodikától viszont az EA minden jogot vissza ad a Take Two Interactive-nak !

Fergeteges sorok, MateL. Nagyon kreatív !

dani.szentgali
Offline
2018. 04. 07. 13:11
Ha nem április elsején raktad volna ki, elsőre hirtelenjében még be is veszem! De amúgy elég jól sikerült, és ahogy elnéztem sikerült itt pár fórumozóra meg felhasználóra ráhoznod a frászt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink