Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Az Electronic Arts felvásárolja a Take-Two Interactive-ot

2018.04.01 12:35  |  Írta: MateL  |  Forrás: Electronic Arts

Magyar idő szerint ma hajnalban rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az EA szóvivője, Dick Fasarch, Strauss Zelnick Take-Two elnök társaságában, ahol hivatalosan is bejelentették a tranzakciót.

Fasarch nyilatkozata szerint a tranzakció egy 8 hónapos, sűrű tárgyalásokkal telt, de sikeres időszakot zárt le, amely által az összes Take-Two alá tartozó stúdió, köztük a Rockstar Games, az EA berkeibe kerül. A felvásárlás összegét is bejelentették, amely szerint a kiadási jogok nem kevesebb, mint 100 milliárd dollárba fájtak a cégcsoportnak.

A szóvivő kiemelten beszélt a Rockstar szerepéről, és biztosította a jelenlévőket, hogy hosszú távú céljai vannak a stúdióval:

„Számos céget felvásároltunk már, és ezek mind bizonyítják, hogy kompetensek vagyunk hosszú távon. Elég például az alábbiakra gondolni: Bullfrog Productions, Westwood Studios, Pandemic Studios, Black Box Games, DreamWorks Interactive, Victory Games, Mythic Entertainment, Maxis, Visceral Games, Bioware Montreal. Őszintén, mi rossz történhet?”

Többek között a Grand Theft Auto sorozatot is említették, és az is kiderült, hogy hónapokon belül egységes kiadás készül a klasszikus trilógiából az összes aktuális platformra.

„A felújított játékok az átdolgozott grafika, fizika, és új, izgalmas töltőképernyők mellett többek között olyan forradalmi technológiákat is tartalmazni fognak, mint a mikrotranzakciók vagy a lootboxok, ezáltal mindenképpen megérik majd a játékonként 90 dolláros árat. Bár ezekhez nem tartozik többjátékos mód, ismernek minket: számunkra nincs lehetetlen.”

Továbbá az is hivatalossá vált, hogy 2021-től a tervek szerint évente fog megjelenni új epizód, aminek a Need for Speed stúdiói segítenek majd a fejlesztésben.

Fasarch végül így zárta a tájékoztatót: „Számunkra a játékosok az elsők. Feltéve, ha részvényeseink is egyben.”

UPDATE

Éljen április, éljenek a bolondok! :P

Da Weed

Offline
2018. 04. 01. 12:59
Éljen április 1!
Luszie

Offline
2018. 04. 01. 13:01
Éljen, beza'!
NikitaDragovich

Offline
2018. 04. 01. 13:51
Bassza meg, sikerült átvernetek! Elsőnek nagyon megijedtem, de aztán olvasás közben rámentem a linkekre, és akkor már mindent értettem. Mondjuk, lelőttem magamnak a poént, mert olvasás után kellett volna megnéznem a linkeket, mert úgy hatásosabb lett volna, de azért így is megijedtem.
totyak

Offline
2018. 04. 01. 17:40
Dick Fasarch onnantól alig bírtam olvasni a hírt, mert folytak a könnyeim.
Arminho

Offline
2018. 04. 01. 19:46
Az a szomorú, hogy egy ilyen nyilatkozatot simán kinézek az EA-től. Amúgy jó tréfa volt, amíg a kommenteket el nem olvastam, nem esett le, hogy csak poén. Bár szerintem ez is csak az EA-t minősíti.
Gonzales

Offline
2018. 04. 01. 23:59
Április másodikától viszont az EA minden jogot vissza ad a Take Two Interactive-nak !

Fergeteges sorok, MateL. Nagyon kreatív !
dani.szentgali

Offline
2018. 04. 07. 13:11
Ha nem április elsején raktad volna ki, elsőre hirtelenjében még be is veszem! De amúgy elég jól sikerült, és ahogy elnéztem sikerült itt pár fórumozóra meg felhasználóra ráhoznod a frászt.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak