Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Aggódunk!

Bizony már nagyon rég kaptuk a tájékoztatást, mely szerint a GTA IV Xbox 360-as verziójához készülő első letölthető tartalomról ősszel kapunk információkat, és még karácsony előtt élvezhetjük az extrákat. Ezt viszont még szeptember elején megtudtuk, és azóta csend van DLC-k körül, és ez bizony aggasztó, tekintve, hogy már október közepét írjuk.

Az Eurogamer csapata viszont nem volt rest megkérdezni a Tokyo Games Show kerekasztal interjúja alatt az Xbox Live rendszeréért felelős John Schappert-öt, hogy mégis mikor érkezik a kiegészítő.

"Őszintén szólva nem tudom. A Rockstar emberei, akiket kérdezniük kell ezügyben."

Felelte Schappert, mikor a riporter rákérdezett a letölthető tartalmak megjelenésére. Ez cseppet sem nyugtat meg minket, sőt aggodalmat is kelt bennünk, hogy vajon hol kószál az a több óra plusz játékidő. Így várjuk türelmesen az információkat, mert az sem kizárt, hogy már a napokban kézhez kapunk képeket és csámcsogni valókat.

2008.10.12 17:14  ▪ Forrás: Eurogamer  ▪ Írta: VISALI

Hayleyz
Offline
2008. 10. 13. 17:38
Aggodalomra semmi ok, ide türelem kell. Ilyen hatalmassá vált a türelmetlensége az embereknek? A jó munkához idő kell, nem? Én már több mint fél éve (és már jó pár hónapja) dolgozok egy projekten és mégis csak az alfa verzió második szakaszát üti...

(Ám...lehet csupán inaktívabbá vált ez a készülő letölthető tartalom...)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink