Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Begördült az öreg Lada Los Santos utcáira

Új feladatai vannak számunkra Martin Madrazonak a GTA Online-ban. Bár úgy tűnik, az új transform race futamok az eredeti tervekkel ellentétben a jövő hétre csúsznak, a fejlesztők tudtak gondoskodni más frissítésekről, és ezen a héten teljesen váratlanul új Contact Mission feladatok kerültek a multiplayerbe "Madrazo Dispatch Services" néven.

A kooperatív kikapcsolódás mellett pedig végre megérkezett a Cheburek név mögé bújt Lada 2103-as modell, amiért még csak nem is kell borsos árat fizetnünk, hiszen a retró különlegességért mindössze $145.000 dollárt kell fizetnünk a Southern San Andreas Super Autos oldalán, és piszok jó tuning lehetőségeket implementált hozzá a Rockstar.

Van egy másik új kocsi is, a Lampadati Michelli GT hasonlóan egy régi klasszikus, viszont ez egy kétajós kupé változat, és az ára is indokolatlanul magas, több mint egymilliót kell rááldoznia annak, aki szeretne a garázsában tudni egy darabot.

Bónuszok és kedvezmények

Dupla GTA$ és RP természetesen az új Madrazo feladatokért jár, valamit a fejlesztők meghosszabbították a kétszeres szorzót a Motor Wars és Trap Door adversary pályákon. Szintén kétszeres a jutalom a Smuggler és a Gunrunning eladásokért, illetve a hadászati kutatások jövő keddig dupla gyorsan haladnak majd.

Az akciók június 4-ig következőek:

 • Pegassi Oppressor (25%)
 • Pegassi Tezeract (25%)
 • Vapid Ellie (25%)
 • Progen Tírus (25%)
 • Mobile Operation Center Cabs (30%)
 • Buckingham Volatus (40%)
 • Nagasaki Havok (40%)
 • Western Rogue (40%)
 • V-65 Molotok (40%)
 • Bunkerek és fejlesztéseik (50%)
 • Hangárok és Hangár Workshopok (50%)
2018.05.29 19:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

kispocak
Offline
2018. 05. 30. 00:51
őőő... izé... asszem hogy... szal... déjá vu-m csak nekem van Madarász bá' -s feladatoknál? Én nagyon rég csináltam ezeket,mert nagyon "nemgazdaságos" volt,még így duplázva esetleg (nem).DE ezeknek melyik része új? Vaaagy,tényleg csak déjá vu-m van,és valamivel keverem? Tesóm megerősített: ezek nem új feladatok.Ekkorát kamuzna a rockstar,vagy mivanmostmá? Mellesleg,Pegazust meg hiába hivogattam,tehát még nekem kellett volna lövöldéznem azért a kevéske pénzmagért.De mintha még ez is így lett volna.

CsabCharger
Offline
2018. 06. 01. 16:41
kispocak: Hát nem erőltette meg magát a rokszar.. Az egyik küldi egy az egyben a trash talk koppintása. Menj aztán robbantsd fel az A,B,C,D járműveket $30K-ért. XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink