Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Júliustól saját éjszakai klubbunk is lehet a GTA Online-ban

A Rockstar Games ma hivatalosan is bejelentette, amit korábban már sejteni lehetett: hamarosan éjszaka klubokat is menedzselhetünk a GTA Online-ban. 

A frissítésre már nem is kell sokat várni, a fejlesztők ígérete szerint már valamikor júliusban belevethetjük magunkat az éjszakai életbe. Noha egyelőre nem szolgáltak túl sok információval, annyit azért kilehet venni a hírből, hogy a szórakozóhelyek vezetése hasonló lesz a korábbi vállalkozásokhoz, így ezeket is teljesen testre szabhatjuk és keményen meg kell dolgoznunk érte, hogy pénzt termeljen. Továbbá az is megerősítést nyert, hogy a zenét Solomun, Tale Of Us, Dixon és a The Black Madonna fogja szolgáltatni. A bejegyzés mellé egy rövid videót is kaptunk, amiben betekintést nyerhetünk a bulizásba.

 

Rockstar Games (@rockstargames) által megosztott bejegyzés,Jún 25., 2018, időpont: 9:24 (PDT időzóna szerint)

A fejlesztők hamarosan bővebb információkkal szolgálnak, így megtudhatjuk például azt is, hogy hogyan szerezhetjük meg a "vendéglistát", vagy hogy milyen módon juthatunk bizonyos extrákhoz.

2018.06.25 18:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

NikitaDragovich
Offline
2018. 06. 26. 01:05
Ez nagyon jól néz ki! Remélem, visszatér Luis Lopez, Yusuf Amir és Gay Tony is ehhez a DLC-hez. Amúgy bevallom őszintén, hogy már nagyon régóta vártam ezt a bulizós frissítést, remélem, meg leszek elégedve vele.

Arminho
Offline
2018. 06. 26. 07:12
Lehetne már valami új is, nem csak a "menj el érte-hozd be-add el" játékmenet.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink