Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kedden érkeznek az éjszakai klubok a GTA Online-ba!

Keddtől lesznek színesebbek a késő éjszakák a GTA Online-ban. A végül After Hours névre keresztelt frissítés július 24-én debütál, és egy régi ismerős GTA karaktert is viszontláthatunk az ingyenes tartalomnak köszönhetően.

Tony Prince egykor a GTA IV második epizodikus tartalmában mutatkozott be, és az éjszakai klubok koronázatlan királyaként cseppet sem meglepő, hogy a fejlesztők segítségül hívták a szereplőt a legújabb GTA Online tartalom izgalmainak bemutatásához. Ráadásul a koncepció teljesen illeszkedik a HD éra eseményvilágába is, hiszen a The Ballad of Gay Tony záró jelenetében Tony már nagyban álmodozik Vinewoodról, és Los Santos mindig is szolgált némi easter eggel, hogy ez a vágya valószínűleg sikeresen megvalósul, a GTA Online pedig kronológiailag a GTA V eseményei elé helyezendő. 

Annyi már bizonyos, hogy az After Hours kiegészítőben partnerként kezdve felállíthatjuk és megszervezhetjük majd a saját szórakozóhelyünket, ami remek apropót biztosít a különböző illegális tevékenységek elrejtésére a hatóság szemei elől, akár már a meglévő fekete vállalkozásaink kiegészítéseklnt.

A feladatok között lesz a DJ-k és a parti biztosítása. A hangulat növelésére a Rockstar négy igazi DJ-t is szerződtetett a játékhoz Solomun, Tale Of Us, Dixon és The Black Madonna személyében, akik úgy tűnik, személyesen animált képmásukkal és ütős ritmusokkal is felrázzák majd a GTA Online zenei repertoárját.

Érkezett egy trailer is, ami közelebbről mutatja be az update tartalmait, köztük a hamarosan érkező új járműveket is.


A parti július 24-én veszi kezdetét PC-n, PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.

2018.07.19 18:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2018. 07. 20. 01:38
Ennek a DLC-nek nagyon örülök, és természetesen nagyon várom. Amúgy gondoltam, hogy valamelyik karakter visszatér a TBoGT-ből. Yusufra, Luisra és Gay Tonyra gondoltam, de végül Gay Tony tért vissza. Kíváncsi vagyok, hogy Tony említi-e Luist, Yusufot vagy Bulgarint a GTA Online-ban. Bizonyára említeni fogja őket.

Mellesleg van egy nagy baki a cikkben: az idővonalas dolog. A GTA Online már nem a GTA V előtt játszódik, hanem már az után, 2018-ban. Itt az én teóriám, amit Facebookon is már leírtam:

"A Bikers DLC 2016-ban játszódik, Terry pedig 2013-ban halt meg. Így érhető, hogy miért van kitéve a RIP-felirat a képe alá. Amúgy az én teóriám szerint a Heist DLC valójában a sztori mód után játszódik, 2014-ben vagy 2015-ben, azonban kiderül, hogy a rablások még a sztori mód előtt vannak, 2013-ban. Azért gondoltam, hogy 2014-ben vagy 2015-ben játszódhatnak a rablások, mert a GTA Online-ban a karácsonyi frissítések és az újév után váltakoznak mindig az évek, hasonlóan a való élethez. De hát mégis úgy tűnik, hogy a Heist DLC 2013-ban játszódik, majdnem a GTA V kezdeténél. A Freemode Events Update viszont valószínűleg már a GTA V után játszódhat, azaz 2014-ben, és ugyanez igaz a Lowriders DLC-re, ami szintén 2014-ben játszódik annak ellenére, hogy 2015-ben jelent meg. Továbbá a VIP/CEO DLC-k cselekménye 2015-ben történhetett meg, hiszen kronológiailag azok már 2014 után (Lowriders után) vannak. Végül elérkezünk a Bikershez, ami 2016-ban jelent meg és 2016-ban is játszódik, utána természetesen a bunkeres, hangáros és a Doomsday Heist DLC-k következnek, amik 2017-ben történtek meg, erre sok utalás is van a játékban (Agent 14 például). A legvégén pedig ott van az SSS Super Sport Series és a most következő After Hours DLC, amik már 2018-ban játszódnak, a valós idő szerint. Amúgy szerintem a GTA Online a GTA VI megjelenéséig nem is fog véget érni, szóval valószínűleg a GTA Online-nak a jövőbeli DLC-i 2019-ben és 2020-ban is fognak majd játszódni. Mindenesetre ez egy érdekes teória volt, persze ez csakis az én véleményem. "

Egy kis érdekesség a végére: ez a DLC 2018-ban játszódik, tíz évvel a GTA IV, TLAD és TBoGT eseményei után. Nagyon furcsa belegondolni ebbe. Amúgy Gay Tony tök furcsán néz ki a GTA Online-ban, de azért nem rossz.

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 20. 09:20
NikitaDragovich: Igen, erről már tényleg rengeteg fejtegetés van, hogy hogyan lett összekuszálva az idővonal. Viszont ha ezektől a zavaros ügyektől eltekintünk, és az eredetileg kommunikált koncepcióhoz maradunk hűek, akkor elméletileg ennek kellene kijönnie.

Arminho
Offline
2018. 07. 20. 10:00
Nagyon nyomatja a dupla pénzt a R* a frissítés előtt, remélem, hogy nem fog egy vagyonba kerülni az egész.

totyak
Offline
2018. 07. 20. 13:12
Nekem is szoknom kell az új oldalt, de alapvetően nincs gondom vele. Bár mondjuk nekem jobban tetszene, ha a Fórum előhívásához nem kellene külön a fenti három csíkra kattintani, illetve az is fura, hogy a csíkokra klikkelve kiválasztom melyik epizódról szeretnék megtudni valamit, ami rögtön az adott epizód ismertetőjére ugrik, ahelyett, hogy egy általános oldal jönne be a játékról. Így ha végigjátszást, vagy egyéb leírást keresek, nem csak az általános ismertetőt, akkor megint irány a három vonal és akkor tudom csak kiválasztani mit szeretnék. Illetve, amit még megfigyeltem, hogy mobiltelefonról a fórum nem jelzi, hogy mikori az utolsó HSZ. Azért az úgy elég fura.

Shotgun
Offline
2018. 07. 21. 12:00
totyak: Ha ez mobilon van, akkor egyelőre - más nevében nem akarok válaszolni - ez így is marad, viszont PC-n ez ugye máshogy van, mert ott a jobb oldali menüben ugyanúgy tudsz navigálni a cikkek között, mint a régi oldalon. A bejelentkezéssel kapcsolatos dolgokat észleltük, és az azzal kapcsolatos problémák javítása is folyamatban van. Pici türelmet kérünk.

totyak
Offline
2018. 07. 21. 16:51
Shotgun: PC-ről van szó, Chrome böngészővel. De lehet, hogy más böngészővel kellene próbálkoznom, vagy kicsi a monitorom felbontása (elég régi szegényke). Tegyük fel, az első GTA-ról szeretnék olvasni mondjuk Cheat-eket. Akkor felmegyek, klikk a hármas vonalra, kiválasztom a GTA első részét, ahonnan rögtön a játék bemutató oldala jön elő. Csak az, nem lesz ott oldalt a játékhoz tartozó egyéb leírások. Tehát, ha a cheateket szeretném, akkor megint klikk a három vonalra és ott tudok navigálni a játék egyéb leírásai között. Én ezt nem így oldottam volna meg. Csíkokon kiválaszt a játék, bejön az általános bemutató, de oldalt megjelennének a hozzá tartozó egyéb dolgok. Minek kétszer kattintgatni?

Bejelentkezéssel kapcsolatban nem tudom mire gondolsz, arról nem írtam. Mobilról csak a fórumos hiányosságot írtam, hogy nem jelzi mikori az utolsó HSZ. Így, ha a friss hozzászólásokat keresed, végig kell nyitogatni az összes fórumrészt.

Shotgun
Offline
2018. 07. 21. 17:15
totyak: Arról is jött visszalejzés (bejelentkezés).

Valószínűleg akkor a felbontás a probléma, mert nagyobb monitoron megjelenik az oldalsó menü.

A fórumos rész igaz, de ahogy te is írtad, adott kategórián belül a témáknál kiírja, mikori az utolsó hozzászólás

totyak
Offline
2018. 07. 21. 17:49
Shotgun: Elnézést kell, hogy kérjek. Rákötöttem a gépet a TV-mre, ami fullHD és ott teljesen másképp néz ki az oldal, mint nálam. Mondanom sem kell, teljesen használható.

Fórumnál adott kategórián belül valóban kiírja, de ha valaki mondjuk csak a friss hsz-ekre szeret reagálni, mindegy melyik GTA szekcióba érkezik, akkor végig kell nyitogatnia mindet. De már óvatosan mondok bármit is, mert lehet, hogy ez is csak az én telefonomon van így

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 21. 18:15
totyak: Mivel a fórum felépítése a phpBB sajátja, sajnos nincs nagyon beleszólásunk abba, hogy a kezdőlapon mi jelenik meg, mi csak a témát dolgoztuk át :/ Viszont ha be vagy jelentkezve, akkor ugyanúgy színes az ikon, ha valamelyik témában olvasatlan hozzászólás van.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink