Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hunting Pack adversary mód és rakétameghajtású autó érkezett a GTA Online-ba

Új adversary módok jönnek a következő hetekben a GTA Online-ba. Az első csomag kedden már meg is érkezett, mely koncepcióban némileg abból a GTA Vice City küldetésből meríthetett ihletet, mely során a Love Fist együttest kellett furikázni, amíg a srácok hátul hatástalanítottak egy fanatikus által elhelyezett bombát.

A Hunting Pack (Remix) adversary mód széria ezt kicsit "többjátékosítja", az alap koncepció ugyanaz: egy választott személynek úgy kell vezetnie a járművet, hogy nem lassíthat hosszabb ideig. Eközben csapattársai (Runners) megpróbálják megóvni az ellenféltől (Attackers), akiknek céljuk, hogy megállítsák a verdát, mielőtt az a deaktivációs zónába (deactivation zone) jut.

Az új játékmód mellett elérhető lett egy újabb rakéta meghajtású jármű is a Warstock Cache & Carry weboldalán $3.480.000 (trade price) vagy $4.628.400 dollárért. A Declasse Scramjet lealázza a Rocket Voltic-ot, és az MTL Dune különleges teherautókon is masszív károkat tud ejteni.

Bónuszok, jutalmak, kedvezmények augusztus 22–28.

Újra dupla szorzó RP és GTA$ szorzóval emeli ki a Rockstar Games a frissen érkezett játékmódot, így jövő keddig a Hunting Pack (Remix) pályák tudják az átlagosnál jobban hízlalni a bankszámlánkat. Emellett duplagyorsan nő a klubunk népszerűsége is.

Aki ebben az időszakban bejelentkezik, egy egyedülálló festést tudhat magának a Mammoth Avenger és Buckingham Akula légi csodájához.


Miután az utolsó DJ is megérkezett Los Santosba, vége a habzsi-dőzsinek, ingatlan kedvezmények ezúttal nincsenek, helyette főként járműveket tudunk most olcsóbban beszerezni:

 Vapid Caracara -40%
 Mammoth Avenger -40%
 Buckingham Akula -30%
 Mammoth Hydra -30%
 Western Rogue -30%
 Volatol  -30%
 Nagasaki Havok -30%
 Buckingham SuperVolito -30%
 Buckingham SuperVolito Carbon -30%
 Dewbauchee Vagner -30%
 Truffade Nero -30%
 Progen GP1 -30%
 Vapid Flash GT -30%
 Benefactor Turreted Limo -30%
 BF Ramp Buggy -30%
2018.08.23 00:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink