Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ismét megnyíltak a pénzcsapok a GTA Online-ban

Akár több, mint 1 millió GTA dollárt is bezsebelhetnek azok, akik aktívan, naponta játszanak a GTA Online-nal. A Rockstar Games új kocsin és adversary módon kívül ezúttal ingyen pénzzel csalogatja magához a játékosokat. (...és a Battlefield V bétázókat?)

Ingyen pénz

Némi mellékeshez már az is elegendő, ha ezen a héten legalább egyszer belépünk a GTA Online-ba. Ebben az esetben $250,000 dollárral hízlalják a fejlesztőnk a virtuális bankszámlánkat. Ellenben ha szeptember 10-ig minden nap játszunk, napi $150,000 jutalommal számolhatunk, azaz összesen $1,150,000 zsebelhető be. A kifizetések szeptember 17-ig fognak megtörténni, ami egyébként a GTA V 5 éves évfordulója is lesz.

Újdonságok

A Rockstar továbbra is a meredek lejtők meghódításában próbál a segítségünkre lenni. Ismét egy terepjáró érkezett, a Canis Freecrawler $597,000 dollár ellenében mindössze pár kattintással a garázsunkba teleportálható a LegendaryMotorsport weboldalán lévő termékfotóról.

   

Jött új adversary mód is. A Trading Places (Remix) a már jól ismert Jaggernaut és Beast karakterek erejét méri össze. A különleges szuperfegyverek és szupererők használatával kell minél nagyobb pontszámot elérni.

Bónuszok és jutalmak

Az új Trading Places (Remix) pályákon két héten át, azaz egészen szeptember 17-igdupla pénz és RP zsebelhető be. Még szerencsésebbek azok, akiknek továbbra sem ért véget a parti, az éjszakai klubbok is dupla pénzt termelnek ezen a héten, és a Business Battle freemode eventre is 2x-es szorzót aktiváltak a fejlesztők.

Akik a héten belépnek a GTA Online-ba, Paradise pólót is kapnak ajándékba.

Kedvezmények

Visszatértek a legjobb nyári akciók, ezen a héten drága járművek és új bizniszekkel kecsegtető ingatlanokat érdemes vásárolni, ráadásul most először az éjszakai klubok fejelsztésein is tudunk spórólni.

 Nightclub Warehouse Staff, Equipment és Security fejlesztések -30%
 Hangárok -40%
 Hangár Workshop -40%
 Executive Offices -50%
 Executice Office garázs -30%
 Bunkerek -40%
 MC klubházak -50%
 Dinka Jester Classic -30%
 Mammoth Patriot Stretch -30%
 MTL Pounder Custom -30%
 Pegassi Oppressor -40%
 Entity XXR -30%
 X80 Proto -40%
 Mammoth Hydra -30%
 FH-1 Hunter -40%
 Vehicle Armor(páncél) -30%
2018.09.04 18:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink