Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA1 is játszható lesz PlayStation Classic-on!

A Ninteno nyomvonalát követve idén a Sony is előrukkol egy retrókonzollal, mely az első PlayStation gép legendás élményeit hozza vissza nosztalgikus hangulatban. A PlayStation Classic december 3-án debütál Európában, és 20 előtelepített játék lesz rajta játszható, melyek között a legelső Grand Theft Auto is helyet kapott.

A GTA1 1997-ben alapozta meg a sorozat sikerét, melyet később igazán a GTA3 hozott meg. A nagy port kavaró bűnözőszimulátor nem sokkal az MS-DOS és Windows PC verzó után a PlayStation 1-re is megjelent, és mindhárom legendás helyszín – Liberty City, San Andreas (ekkor még város formájában kizárólag San Fransisco mása, ami később San Fierro lett) és Vice City – első változata bejárható benne. 

A GTA1 mellett egyébként olyan hasonlóan nagy múltú játékok is játszhatóak lesznek a PlayStation Classic-on, mint a Tekken 3, vagy az első Metal Gear Solid, Tom Clancy's Rainbow Six, Rayman és Resident Evil.

2018.10.30 12:54  ▪ Forrás: PlayStation Blog Europe  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2018. 10. 30. 19:37
Azt nem értem, hogy valaki miért vesz meg egy ilyen konzolnak csúfolt valamit. Akkor már vegyen egy normál PS1-et, hozzá játékokkal, vagy egy tört konzolt, ingyen játékokkal, esetleg játsszon PC-n, emulátorral. Mindegyik megoldás olcsóbb, mint ez a valami és némelyik még az eredeti hangulatot is visszaadja. Ez egy PS1 köntösbe bújtatott emulátor, semmi más.

Bence (Visali)
Offline
2018. 10. 31. 22:55
totyak: Ezek a retró konzolok sokkal kompaktabbak, könnyen hordozhatóak, és az új TV készülékekhez könnyen csatlakoztathatóak. Egy PS1-be például aligha dugsz bele egy HDMI kábelt, ami ráadásul digitális jelet közvetít, az első két PlayStation konzolgeneráció pedig kizárólag csak analóg jellel dolgozott. Új gyártmány, ezért mindenképp működik.

Különben is, egy ilyen marha jó ajándék lehet egy PS fanboynak.


Offline
2019. 02. 08. 10:09
There's always something interesting here in our blog that I can't help but share it to others. I hope all the future posts will hold as much value as this one. https://games.lol/hunting/

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink