Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Tényleg nem szállít már Magyarországra a Rockstar Warehouse

Néhány hete megújult a Rockstar Warehouse, a kiadó saját kis online áruháza, ahonnan exkluzív, hivatalos rajongói tárgyakat lehet beszerezni a Grand Theft Auto és a Red Dead sorozaton át egészen a Bully-ig. Noha nyári vásárral és "nagy bővüléssel" izzították a ráncfelvarrott weboldalt, Magyarországról hirtelen minden eltűnt, és néhány digitális PC terméken kívül azóta sem tudunk semmit sem rendelni.

Akkor azonnal kérdéssel fordultunk a Rockstar Games-hez, hogy megtudjuk, szándékos vagy csupán hiba, amit innen tapasztalunk, és egyúttal arra is rákérdeztünk, miért tűnt el a GTA Vice City Stories és a Midnight Club LA a digitális áruházakból. A hivatalos válasz pedig most érkezett meg:

"A GTA Vice City Stories PS3-ra és a Midnight Club: Los Angeles Xbox 360/Xbox One-ra jelenleg egyetlen régióban sem érhető el, egyetlen digitális platformon sem, nem csak Magyarországon.

Ami a Rockstar Warehouse-on tapasztalt fulfillment problémákat illeti, áruházunk e-kereskedelmi ellátója jelenleg nem támogatja a szállítást bizonyos országokba, beleértve Magyarországot. Ugyanakkor reméljük, hogy a jövőben kiterjeszti a szolgáltatást a ti területetekre is."

Bár a Rockstar válasza elég kimért, az most már biztos, hogy szándékosan nem látunk semmilyen Rockstar rajongói terméket.

A weboldal megújulása előtt nem volt gond a magyarországi szállítással. A tavalyi Summer Sale alkalmával például mi is rendeltünk néhány remek pólót és sapkát.

2019.08.27 22:32 ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 02. 22:07
Na basszus. Ez nem valami jó hír. Úgy látszik akkor, hogy mégsem rendszerhiba volt, hanem szándékos dologról van szó. Na mindegy, nem mintha vettem volna bármit is korábban tőlük. Persze a hivatalos rajongói tárgyakért kár, de például én is egy balatoni piacon vettem egy RDR2-es bögrét, szóval valamilyen módon azért pótolni lehet az űrt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink