Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Übermacht Zion Classic, Casino Work dupla kifizetés szerdáig a GTA Online-ban

A GTA Online megszokott frissítési ütemtervének keretében a Rockstar ismét egy ikonikus taggal bővítette a járműparkot a játékban, ezúttal a klasszikus BMW modellek megszállottjainak kedvezve. Ezen felül értékes leértékelések és bónuszok várják a játékosokat az online homokozóban.

A 80-as évek és a BMW szerelmeseinek ajánljuk az Übermacht Zion Classic-ot, ami talán nem a legmodernebb formatervezéssel bír a világon, sőt, kockaszerű kinézete egyszerűséget sugároz, mégis egyfajta csiszolatlan gyémántként szolgálhat a garázsodban sorakozó autók sokasága mellett.
A Zion Classic megvásárolható a Southern San Andreas Super Autos weboldalán.

Kifizetések és egyéb bónuszok

A versenyek szerelmesei ezen a héten is élvezhetik az azokért járó dupla GTA& és RP jutalmakat, ezen felül pedig azok a játékosok is jól járnak, akik most kezdenek bele Agatha Baker kaszinós megbízásainak abszolválásába, mivel ezek is kétszeres RP és GTA$, illetve zseton bónusszal kecsegtetnek.

Ha mégis úgy döntenél, elég a másoknak végzendő munkákból és a saját magad ura lennél, most a CEO/VIP küldetések és kihívások is duplán tejelnek. Ebből ráadásul az Associate státuszban dolgozók is jócskán részesülnek, hisz számukra is dupla juttatás jár a héten.

Übermacht póló a márkahűség jegyében

Azoknak, akik elég rátermettnek érzik magukat, hogy a héten belépjenek a GTA Online világába, ingyen elérhetővé válik az Übermacht póló.

Újabb jármű a reflektorfényben: Enus Stafford

Természetesen most is új járművet tehetünk a magunkévá egy kis szerencsével. Ha sikerül kipörgetned, tiéd lehet egy elegáns Enus Stafford, ami alanyi jogon kéne járjon minden valamire való maffiózónak.

Ha nem játszottad még el a gatyád is a kaszinóban

Ismét exkluzív darabokkal bővül a kaszinó ruhaboltja. Ezúttal a Bigness Rage Bomber, SC Broker Logo Hoodie, és számtalan más, extravagáns, vagy éppen humoros ruhadarab vár rád.

Kedvezmények

Garázsok (A Vehicle Warehouse-t leszámítva) -30% Banshee 900R -35%
Garázs kiegészítők -30% Overflod Tyrant -35%
Vapid Hustler -30% Pegassi Tezeract -35%
Enus Windsor -40% Truffade Adder -40%
Enus Windsor Drop -40% Brakes & Handling tételek -40%
Elegy Retro Custom -35% Suspension tételek -40%
Comet Retro Custom -35% Transmission tételek -40%
Hijak Ruston -35%  

Twitch Prime kedvezmények

Azok a Twitch Prime előfizetők, akik még szeptember 15. előtt kapcsolták össze Rockstar Social Club és Twitch Prime accountjukat a következő kedvezményekre válnak jogosulttá.

  • Ingyenes Master Penthouse a kaszinóban
  • Teljes visszatérítés a Lago Zancudo Bunker után
  • Illetve extra 10% adódik hozzá a fentebb elírt kedvezményekhez
  • 40% kedvezmény a Progen Emerus szuperautóra
  • 60% kedvezmény az Ocelot XA-21-re.
2019.09.24 15:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink