Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ez a hét a túlélésről szól a GTA Online-ban

Újabb hét, újabb kedvezmények és bónuszok a GTA Online-ban. Ezúttal ugyan új autó nem érkezett a virtuális játszótérre, cserébe azonban az igazi túlélőkön a sor, hogy megmutathassák, milyen fából faragták őket, ugyanis a Survival játékmódok lesznek a középpontban.

Bújj fedezékbe és teszteld a vérmérsékleted hét új Survival kihívás segítségével. Háríts el egy Ballas támadást a Grove Streeten, ütközz meg Avon Hertz nyakig felfegyverzett csatlósaival egy nukleáris bunkerben, vagy mérettesd meg magad egyéb változatos területeken, különféle ellenfelekkel. 

A gyors elérés érdekében csak indítsd el a Survival Series-t, ahol eléred mind a hét új survival pályát, plusz az eddig elérhetők közül kilenc klasszikus darabot.

Bónuszok és jutalmak

Az új Survival Series megjelenésének okából a Survival módok most dupla jutalommal kecsegtetnek (GTA$ és RP), egészen október 2-ig.

Ha pedig már úgy gondolod, kimaxoltad a túlélési képességeid, vállalj be pár magas kockázattal, de egyben magas kifizetéssel is járó munkát, hisz a Mobile Operations Center használatával elérhető Mobile Operations Missionök most ugyancsak dupla GTA$-t és RP-t dobnak.

Ám ha esetleg valamilyen oknál fogva még csak most cseppennél bele a fegyvernepperek szerepébe, akkor sincs ok majréznod, mert a fentebb említett Mobile Operations Centert, most 40%-os kedvezménnyel szerezheted be.

Játssz online és szerezz 1 000 000 GTA$-t

Az egyre öregedő, de egyben fejlődő GTA Online "szülinapjának" megünnepléseként a Rockstar most 1 millió GTA$-t osztogat azoknak, akkik október 2-ig belépnek a multiplayer kánaánba. A kifizetés egészen október 9-ig kitolódhat, szóval ajánlott sűrűn megnézni azt a Maze Bank folyószámlát.

Ingyen Declasse póló

Ezúttal is kapunk ingyen pólót, ami egyszerű, de a Declasse márka kedvelőinek kötelező darab. A ruhadarab már belépéskor gardróbunkba kerül.

Új megynerhető autó: Declasse Mamba

Ugorj be a kaszinóba, és játszd el a napi ingyenes pörgetésed a szerencsekeréken. A főnyeremény ezúttal egy versenykész klasszikus roadster, a Declasse Mamba.

Készletfrissítés a kaszinó ruhaboltjában

A folyamatosan cserélődő kínálatból adódóan, kifejezetten kellemes ruhadarabokba és dekorációkba ütközhetünk a kaszinó boltjában. Tehát ha már elég sok zsetont zsebeltél be, kifelé menet vedd az irányt a bolt felé, hiszen lehet, hogy éppen életed egyik legjobb vásárlásától esel el, ha nem teszed.

A termékek között most Los Santos legfelkapottabb márkái találhatók meg, mint pl. a Bigness és a Broker. Ezeken felül úgyszint értékes penthouse dekorációkkal bővült a készlet, Billy Wiener festményei és Zelma Bosch szobrai által.

Leárazások/Engedmények

Declasse leárazások
Declasse Scramjet                               -40% Declasse Tornado                            -40%
Declasse Drift Tampa -40% Declasse Tulip -40%
Declasse Hotring Sabre -40% Declasse Vamos -40%
Declasse Sabre Turbo -40% Declasse Voodoo -40%
Declasse Moonbeam -40% Declasse Yosemite -40%

 

Warstock járművek

Mobile Operations Center                            

-40%

Avenger                              

-40%

 

Tuningalkatrészek

Benny's Upgrades                           

-40%

Doors, Seats, Steering Wheels          

-40%

Hydraulics

-40%

Liveries

-40%

Engines, Engine Blocks, Air Filters

-40%

Roofs

-40%

Exhausts

-40%

Trunks

-40%

 

Leárazott fegyverek

Shotgunok                                      

-40%

Assault Rifle-k                               

-40%

SMG-k

-40%

Eldobható fegyverek

-40%

Twitch Prime előnyök

Azok a Twitch Prime felhasználók, akik szeptember 22 előtt kapcsolták össze Social Club Accountjukat a Twitch fiókjukkal, ingyen Master Penthouse-ra tehetnek szert a kaszinóban. Elérhető még számukra a Fort Zancudo Hangar 3499 és a Lago Zancudo Bunker is, teljes visszatérítésért (a visszatérítés az alap épületek árára vonatkozik), illetve a fent említett leárazásokhoz még 10% kedvezmény adódik hozzá.

A Twitch Prime accounttal rendelkezők továbbá 60%-kal nyomottabb áron vásárolhatják meg az Överflöd Autarch hiperautót, emellett pedig 80% árengedményt kapnak a Declasse Brutus és Impaler járművek Arena Wars variánsaira.

 

 

 

2019.09.26 22:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink