Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Annis Hellion 4X4 és dupla MC bónuszok a GTA Online-ban

Jó hétre számíthatnak a Bikers frissítés rajongói és a pénzkeresésre vágyók, valamint a klasszikus terepjárók szerelmesei is egy remek új autót tudhatnak garázsukban.

A minden terepet legyűrő Annis Hellion 4X4 mindössze 835.000 dollárért megvásárolható a Southern San Andreas Super Autos oldalán.


2-3X GTA$ és RP bónuszok

Boldogok lehetnek a motoros klubok tagjai, mivel a héten minden MC gyár termékeinek eladása után dupla pénz üti a játékosok markát. Ezentúl az alapanyagok (supplies) árát is csökkentették 40 százalékkal, így még jobban megéri annak, aki nem akarja hosszadalmas küldetésekkel beszerezni a szükséges árut.

Ezenkívül a klubházból indítható motoros küldetések is duplán fizetnek, valamint most az új játékosok is könnyebben belekóstolhatnak a motorosok életébe: minden klubház, gyár és azok fejlesztései szintén 40 százalékkal olcsóbbak.

A múlt héten indult Survival Series továbbra is duplán fizet, ahogy az összes Casino Story küldetés is.

Duplán fizet a Keep The Pace adversary mód is, illetve, hogy jól bejárassuk az új terepjátót, a Venture Off Road Playlist versenyei triplán fizetnek egész héten.

Ajándék póló és tovább forog a szerencsekerék

Minden a héten bejelentkező játékos egy Annis Japan Tee öltözéket kap ajándékba, hogy mindenki tudja milyen autót vezet, még akkor is, ha épp nem vezeti.

 

A Lucky Wheel főnyereménye ismét frissült, ezúttal egy kis szerencsével egy igazi brit klasszikus lehet a miénk, méghozzá az Ocelot Swinger.

További kedvezmények

Természetesen ez még nem minden, sok további kedvezmény érhető még el a héten:

 Klubházak és kiegészítőik -40% HVY Nightshark -35%
 Biker gyárak és kiegészítőik -40% Canis Kamacho -40% 
 Biker gyár alapanyagok -40% Ocelot Ardent -40% 
 Nagasaki Shotaro -40% Ocelot Pariah -40% 
 Hakuchou Drag -30% Ocelot Lynx -40% 
 Nagasaki Carbon RS -30% Jármű páncél -40% 
 HVY Insurgent -35% Nehéz fegyverek (Heavy Weapons) -40% 
 HVY Insurgent Pick-Up -35%    

Twitch Prime kedvezmények:

A Prime tagok október 6-ig vásárolhatják meg ingyen a Master Penthouse-t, valamint október 16-ig kaphatnak visszatérítést ha erről lemaradtak.

Ezentúl visszatérítést kapnak Fort Zancudo Hangar 3499 vagy a Lago Zancudo Bunker vásárlásából, további 10% kedvezményt kapnak a fenti kedvezményekre, és 75% akcióval vehetik meg a HVY Chernobog és 80% kedvezménnyel a Brute Armored Boxville járműveket.

2019.10.05 10:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink