Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ocelot Jugular és új játékmód a GTA Online-ban

Egy kivételesen szép sportautóval gazdagodik a héten a GTA online, amelyre a heti dupla bónuszokkal vagy a héten induló King of the Hill móddal viszonylag gyorsan össze is szedhetjük a szükséges pénzt. Ismét frissült a kaszinóban megnyerhető autó, és akciósan vásárolhatunk meg egy garázsnyi autót.

Az új Ocelot Jugular 1.225.000 dollárral könnyíti meg a vásárló bankszámláját, amely nem épp olcsó, de egy ilyen szépségért azért nem is kirívóan sok. Az autó a Legendary Motorsport oldalán vásárolható meg.

King of the Hill

A héten egy vadiúj játéknód mutatkozik be összesen 7 különböző helyszínen. A 2-4 csapatból álló játékosoknak több kis körrel behatárolt területet kell elfoglalni, és minél tovább megvédeni a többi csapattól. A héten minden játékos dupla pénzt és RP-t kap a játékmódban való részvételért.

Dupla bónuszok

A múltkori MC hét után ezen a héten sem fukarkodnak velünk a fejlesztők, ezúttal a Special Cargo eladások és a Terrorbyte-ból indítható Client Mission küldetések fizetnek duplán, amellyekkel egy kis időbefektetéssel ismét rendkívül nagy összegekre tehetünk szert. Ráadásul aki még nem rendelkezik vele, most 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Terrorbyte-ot, vagy a raktárakat.

Red Dead Online ajándék

A GTA Online-ban és Red Dead Online-ban egyaránt vitézkedő játékosok egy különleges bónuszt szerezhetnek odaát: Azok a játékosok akiknek mind a két játék hozzá van rendelve a Social Club fiókjukhoz és december 12-ig belépnek a GTA Online-ba, egy különleges Slaughter Mask festéssel gazdagodnak a vadnyugaton.

Pörög a kerék, ki tudja hol áll meg...

Ismét új autó nyerhető meg a kaszinóban. Ezúttal a Rockstar igazán kitett magáért, ugyanis egy igazi hiperautó, a Principe Deveste Eight lett a főnyeremény.

Kedvezmények

Természetesen a fentiek mellett több új kedvezmény is van a héten, a teljesség igénye nélkül:

 

Benefactor Terrorbyte -40% Dewbauchee Specter -35%
Special Cargo Warehouse-ok -40% Vapid GB200 -35%
Progen Emerus -25% Annis Elegy Retro Custom -35%
Ocelot Pariah -35% Vehicle Armor -40%
Enus Paragon R -35% Golyóálló kerekek -40%
Grotti Turismo R -35% Minden lőszer -40%
Karin Sultan RS -35% Body Armor (páncél) -40%

Twitch Prime bónuszok

Október 16-ig, tehát még egy hétig érvényes a Penthouse után járó visszatérítés az előfizetőknek, akik ezentúl 10% további kedvezményt kapnak a heti kedvezményekből, valamint visszatérítést kapnak a Lago Zancudo Bunker és a Fort Zancudo Hangar 3499 árából. Ezenfelül 75% kedvezmény jár a Cheval Taipan és az Overflod Autarch hiperautókra.

2019.10.10 19:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink