Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mostantól már szó szerint is állatkodhatunk a GTA Online-ban

Ismét elérkezett a Halloween, amit a Rockstar a szokásos módon új járművel, játékmóddal, és 6 év után először az állatok megjelenésével ünnepel meg.

Az új jármű nem más, mint a furán különleges háromkerekű Western Rampant Rocket. A motorok és hotrodok eme különleges szerelemgyerekét 925.000 dollárért vásárolható meg a Legendary Motorsport oldaláról.

Project 4808: Alien Survival

Most, hogy a 69-es 51-es körzettel kapcsolatos mémek lassan eltűntek, a Rockstar ismét leporolja a témát: Az új survival módokban egy titkos katonai programból szabadult űrlényekként kell hét új területen NOOSE csapatok, FIB ügynökök és katonák hullámait visszavernünk, akik meg akarják tagadni a hazatelefonáláshoz való jogunkat. Hogy kedvet kapjon mindenki az új játékmódhoz, a héten dupla jutalom jár a teljesítéséért.

Csokit vagy csalunk

A halloweeni tematika itt nem áll meg. A héten minden alkalomhoz illő játékmód (Slasher, Slashers, Lost vs. Damned, Condemned, Come Out to Play and Beast vs. Slasher) dupla fizetséggel jár és visszatérnek az ilyenkor elérhető járművek (Lurcher Hearse, Fränken Stange) és maszkok 35 % kedvezménnyel.

A legnagyobb újdonság, hogy az Online világába is bekerültek a story módból ismerős peyote kaktuszok. Összesen 76 ilyen kaktusz vár elszórva Los Santos és Blaine County területén, amit elfogyasztva valamilyen földi, légi vagy vízi állattá változhatunk limitált ideig.

Ezentúl halloweeni dekorációt kapott a kaszinó is, így duplán is megrémülhetünk miután minden pénzünket eljátszottuk. A Casino Store-ban pedig exkluzív halloweeni kiegészítőket vásárolhatunk a penthouse-hoz.

Újra visszatérnek a bejelentkezésért járó pólók, a héten rögtön kettőt is kapunk: a Choose Your Side Tee és Invade and Persuade Hero Tee ruhadarabokat minden játékos megkapja, aki belép a játékba november 6-ig.


A tematikából a kerékkel megnyerhető jármű sem maradhat ki. A héten a főnyeremény a félelmetes LCC Sanctus chopper, koponyával és vörös lámpával az igazán félelmetes kinézetért.

 

További kedvezmények

 Albany Lurcher -35%  BF Ramp Buggy -40%
 Albany Fränken Stange -35%  Jobuilt Phantom Wedge -40% 
 Halloweeni maszkok -35%  MTL Wastelander -40% 
 Truffade Thrax -25%  Imponte Ruiner 2000 -40% 
 Annis S80RR -25%   Enus Paragon R -25% 
 Obey 8F Drafter -25%   Widowmaker  -30% 
 Weeny Issi Sport -25%   Up-n-Atomizer -30% 
 Nagasaki Shotaro -25%   Unholy Hellbringer -30% 
 Canis Kamacho -30%     

A Twirch Prime előfizetőknek járó bónuszok továbbra is élnek, A 10% extra kedvezményen felül 80% kedvezménnyel vehetik meg a Weaponized Tampa, és 85% kedvezménnyel a Brute Armored Boxville járműveket.

2019.10.31 20:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Mr.Vercetti
Offline
2019. 10. 31. 22:43
Most, hogy elértük a legalját, amit GTA-ból ki lehet hozni, jöhetne valami jó kis bejelentés.

Rockstar69
Offline
2019. 11. 01. 07:51
Mr.Vercetti: XD Hát igen, van benne valami.

Luszie
Offline
2019. 11. 01. 10:34
Foleg, hogy (leginkabb) a szarazfoldi allatok fizikaja borzalmas. Nem tudom, minek kell eroltetni ezt a lamasagot. A single-ben sem foglalkozik ezzel a baromsaggal senki. Azaz bocs.. Csak azok, akik szeretnek trofeazni (pl en), de kb. ez azt hiszem, ennyiben ki is merul.

En most mar azt csinalnam a GTA Onlime-t illetoen, hogy fix bonuszokat vezetnek be csomo mindenre, hogy a jatekosoknak megerje felmenni... Nem valtogatnam hetente. Neha jo a tematikus bonusz meg kontent az unnepekhez, de ha nincs vele jo kontent, akkor engem pl nem vesznek ra, hogy fellepjek.. A konstans jo bonuszok lennenek celravezetoek. Mondjuk 2020-tol mar lehetne tolni ezeket. A heist-ok is jobban haladnanak, talan tobb ember jatszana ugy, ha sokkal tobb mindenre jarna EXP es penz bonusz. De... Ez csak az en agyszulemenyem, nem hinnem, hogy lesz ilyesmire pelda. Azert jo lenne...

Rockstar69
Offline
2019. 11. 01. 22:16
Luszie: Majd ha már nem fog menni a multi, biztos megcsinálják. A GTA IV-ben meg ha jól emlékszem a Max Payne 3 multijában is dupla jutalom jár évek óta. De a GTA Online-nál szerintem erre a következő rész megjelenésének környékén számíthatunk leghamarabb.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink