Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Eltűnt a Grand Theft Auto IV a Steam kínálatából

Egyre hányatottabb sorsra van a mai GTA világ útját kikövező Grand Theft Auto IV-nek, most például megvásárolhatatlanná vált a PC verzió Steamen – ezzel gyakorlatilag szinte beszerezhetetlen lett a játék számítógépekre, hiszen dobozos formában már csak nagyon-nagyon ritkán lehet belőle találni a boltokban, és a játék nem került bele a Rockstar Games Launcher kínálatába.

Ráadásul a legszomorúbb ebben, hogy mindez bármiféle előzetes bejelentés nélkül történt, így egyelőre fogalmunk sincs, hogy ez egy hiba, ideiglenes vagy végleges állapot. A játékkal persze továbbra is tudnak játszani, akik megvásárolták a Steam verziót, és az adatlapja is elérhető, ellenben a Kosár gombok mind az alapjátékról, mind a gyűjteményes csomagokról eltűntek.

Míg a GTA3 éra legtöbb epizódja különleges bánásmódot, mobilos kiadást és nosztalgiázó, kulisszatitkokat felfedő blogbejegyzéseket kapott a Rockstartól, a GTA IV esetében 2018-ban nem hogy egy árva szó sem esett a mérföldkőről, de az ekkortájt érkező kilencedik javítócsomag több tucat ikonikus zenét távolított el a játékból a licencek lejárta miatt.

A PCGamesN szerkesztősége már felvette a kapcsolatot a Rockstarral, hogy megtudják, mi történt.

A játék PS3 és Xbox 360 változata továbbra is (vagy egyelőre?) elérhető.

2020.01.11 10:55  ▪ Forrás: PCGamesN  ▪ Írta: Bence (Visali)

totyak
Offline
2020. 01. 11. 14:30
Sokan arra tippelnek, hogy jön a felújítás, mások meg csak azt gondolják, hogy a zenei licencek jártak le. Mivel a zenéket már 2018-ban szétbarmolták és nem rémlik, hogy akkor lekerült volna a játék a Steam kínálatából, így én is másra számítok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink