Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az egyik legjobb kezdőkocsi kapott klasszikus változatot a GTA Online-ban

Amikor 6 éve elindult a GTA Online, aligha lehetett jobb szabadon elköthető kezdőkocsit találni a játékban, mint a Sultan. Amellett, hogy különösen gyors kocsi, emellett négy férőhelyes, és szanaszét lehet tuningolni. Ennek a kocsinak pedig már van történelme a GTA sorozatban, az először leginkább San Fierro utcáin furikáztak vele az NPC-k, most pedig ezt a klasszikus változatot idézi az e heti új kocsi a GTA Online-ban.

A Sultan Classic ára persze piszkosul sok, mint manapság mindennek a GTA Online-ban. A kocsi önmagában $1.718.000, viszont ha leaderként teljesítjük (vagy teljesítettük) a kaszinós heist fináléját ezzel a kocsival, $1.288.500 dollárért lehet a miénk – ez a trade price. A Southern San Andreas Superautos kínálatában kell keresni.

Lucky Wheel

Az új kocsit sajnos nem lehet kipörgetni a pódiumon, ehelyett ezen a héten a Karin Everon terepjáró pörgethető ki a szerencsekeréken egyedi festéssel.

Bónuszok

  • Dupla GTA$ és RP jár a King of the Hill játékmódért és a szimpla földi versenyekért (Land Races).
  • 25 százalékkal több pénzjutalom jár a Diamond Casino Heist finálé után, emellett a besegítő tettestársak (support crew member) 50 százalékkal kevesebbet kapnak a szajréból, tovább növelve a bevételt.

Kedvezmények

Minden árkád ingatlan (arcade property), játékgép (Game Cabinets) és fejlesztés -25%
Ocelot XA-21 -40%
Grotti Turismo Classic -40%
Pegassi Osiris -40%
Lampadati Novak -40%
Bravado Gauntlet Hellfire -35%
Benefactor Schlagen GT -35%
Lampadati Komoda -25%
Maxwell Vagrant -25%
Vapid Retinue Mk II -25%
Declasse Bugstars Burrito -25%
LS Water & Power Boxville -25%

A Twitch Prime felhasználók megkapják a szokásos 10%-os kedvezményt, mellette pedig 72 órán belül átvehetik a Pixel Pete's Arcade ingatlant Paleto Bayben teljesen ingyen, az Arena Workshopok és fejlesztések árából pedig 50% árengedményt kapnak.

A Lucky Wheel, a bónuszok és a kedvezményes ajánlatok január 22-ig élnek.

2020.01.16 21:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink