Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új rekordot döntött a GTA Online és a Red Dead Online, jönnek az extra jutalmak!

Az ünnepi szezonban mind a frissen béta státuszból kikerült Red Dead Online, mind a hetedik évét taposó Grand Theft Auto Online népszerűbb volt, mint valaha. Ezt meghálálva a következő hetek során mindkét játékban nagy jutalmakban részesülnek az online közösségek aktív tagjai.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a GTA Online a Diamond kaszinó megnyitása után történetének legsikeresebb hetét zárta, ám év végén a Diamond Casino Heist megjelenése után még ezt a rekordot is túlszárnyalta a játékosok száma, valamint a Red Dead Online is legsikeresebb hetein van túl.

Grand Theft Auto Online jutalmak

  • Azok, akik január 30 és február 5 között belépnek a játékba, egymillió GTA$ jutalmat kapnak
  • Szintén egymillió GTA$ jár azoknak, akik február 6 és február 12 között lépnek be a játékba

Így két hét alatt kétmillió GTA$ ajándékban részesülhetnek a játékosok, amely a játék eddigi legnagyobb összegű jutalmazása.

Red Dead Online jutalmak

Január 28 és február 3 közötti belépésért a The Gunslinger’s Cache jár a játékosoknak, amely az alábbiakat tartalmazza:

  • Schofield Revolver
  • Varmint Rifle
  • 100x Split Point Revolver Ammo
  • 100x High Velocity Pistol Ammo,
  • 100x Express Repeater Ammo
  • 100x Slug Shotgun Ammo
  • 20x Explosive Rifle Ammo

Február 4-10 közötti belépésért járó jutalom:

  • Ingyenes Bounty Hunter licensz
  • 25x Bolas
  • 25x Tracking Arrows

Jövőbeli tartalmak

Szokásától eltérően a Rockstar beszámolt a két online világ jövőjéről is, amely szerint 2020 során sem állnak majd le a frissítések, és pár jövőbeli frissítést meg is neveztek.

A GTA Online hamarosan egy Open Wheel versenymóddal fog gazdagodni, ahol a nagy sebesség mellett fontosak lesznek a jó gumiválasztások és a megfelelően időzített boxkiállások is, a Red Dead Online pedig többek között új szereppel és küldetésekkel fog bővülni a közeljövőben.

 

2020.01.28 17:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

kispocak
Offline
2020. 01. 28. 20:29
Amikor megjelent PS4-re a GTA5, viccesen azt mondtam:ha megjelenik PS5-re,én arra is megveszem. Ma már nem találom viccesnek. Tök komolyan gondolom.

Rockstar69
Offline
2020. 01. 28. 22:36
kispocak: Inkább új GTA jöjjön már.

tatec
Offline
2020. 01. 29. 18:53
Rockstar69: Ja,jelenjen már meg egy nagy romai hatos a Rockstar Games oldalán ami remélem rózsaszinű lesz(Vice city)!!!

Luszie
Offline
2020. 01. 31. 19:50
Itt osztogatják a milliókat ahelyett, hogy tényleg a következő résszel "foglalkoznának" már.
Persze, örülök ennek, fel fogok lépni, hogy legyen 2 millióm, csak benne van az is, hogy "ó, anyám, minek?" az lenne a legnagyobb ajándék a rajongóknak, ha végre tényleg bejelentenék a következő részt. persze, még csak januárt hagytuk el, így nincs semmi veszve, és remélhetőleg ez meg is történik idén.

dani.szentgali
Offline
2020. 02. 06. 13:52
Luszie: Abszolút egyetértek. Kurva unalmas már a GTA5 és a GTA Online is. Persze nyilván dicséretes és önmagában is szenzációs, hogy ennyi év után is töretlen a népszerűsége a játéknak és közben folyamatosan jutalmazzák a játékosokat, újabbnál újabb tartalmakat pakolnak bele stb., de én már ezzel együtt is bőven túltoltnak érzem az egészet. Jó lenne már egy új rész, főleg mert a GTA Online már egy unbalanced szar lett. Tegnapelőtt is játszottam, egy leszállítós freeroam küldetést kellett volna teljesíteni egy kis Smart-tal, mire fél úton megtámadtak sugárhajtású, gépfegyverrel felszerelt repülő motorokkal, nyilván minden esélyem elszállt abban a szent minutumban. Valóban tartalmas meg minden, de én már bőven úgy érzem, hogy jócskán átestek a ló túloldalára. Egyenlőtlenek az esélyek, emiatt pedig már élvezhetetlen a játék. Arról nem is beszélve, hogy ideig-óráig pl. egy sztori módban jópofák meg viccesek ezek a túltolt szarok mint amilyen a repülő motor, de pont hogy a multiplayert teszik élvezhetetlenné és játszhatatlanná az esélyek teljes felrugása miatt... vagy az van hogy a szuperjárművekkel rendelkezők lesöprik a pályáról azokat, akiknek hagyományos autóik vannak pl. a küldetés jellege miatt, ez felborítja az egyensúlyt, vagy mindenki repülő motorokkal őrjöng, az meg már nem az, amiről egy GTA-nak szólnia kell... Emiatt pedig kivételes teljesítmény a 7 évvel ide, ingyenes tartalmak és folyamatos támogatottság oda, egyszerűen már nem lehet szeretni a GTA Online-t. Abszolút időszerű lenne már egy új rész.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink