Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Karbantartás esedékes szerdán a Rockstar Games szereverein!

Február 12-én, szerdán reggel 7:00 és 9:00 (CET) között karbantartás lesz a Rockstar Games szerverein, ezért ideiglenesen nem lesz elérhető sem a GTA V, GTA Online, sem pedig a Red Dead Redemption 2 és a Red Dead Online egyik támogatott platformon sem.

A fejlesztők a hivatalos Support oldalra tűzték ki a közleményt, mi szerint a játékok mellett a Social Club fiókok is offline állapotba áll. A multiplayeren kívül emiatt mindez most a Story Mode-ot is érinti – itt ugyanis PC-n szükség van az online bejelentkezésre az időszaki eredetiség ellenőrzéshez, offline módban csak egy ideig játszhatók a játékok, illetve konzolon bizonyos funkciók szintén csak Social Club fiókkal érhetők el.

Ugyanakkor a leállás várhatóan nem fogja felölelni a két órát, így amint megtörtént a karbantartás, a szolgáltatások helyreállnak.

2020.02.10 20:16  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Bence (Visali)

anulu1991
Offline
2020. 03. 21. 10:12
Nekem sajnos szerda óta nem működik a Launcher..

Egyedül vagyok ezzel?

Köszi

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 25. 16:59
anulu1991: Ha nem oldódott meg a probléma, írj a rocktar supportnak (természetesen angolul).

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink