Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Két klasszikus autóval bővül a GTA Online

Az új járművek és kedvezmények mellett ízelítőt kaptunk a jövő héten érkező formulaautós versenyekről is.

Ismét egy klasszikus japán autóval bővül a járművek listája, ezúttal a 90-es évek Honda Civic-jére hasonlító Dinka Blista Kanjo lett megvásárolható 435.000-580.000 dollár között, az alacsonyabb árért szokásos módon az adott autóval kell kirabolni a kaszinót.

A másik autó hivatalosan csak jövő héten lesz elérhető, de az igazán szerencsések már most megszerezhetik a Lucky Wheel segítségével. Ez az autó nem más, mint a legendás McLaren MP4/6 ihlette Progen PR4, az ikonikus Redwood festéssel. Az autót jövő héten élesben is kipróbálhatjuk, ugyanis február 27-én érkezik a nemrég bejelentett Open Wheel Race Series is, amely sosem látott taktikai versenyeket hoz a játékba.

Ajándékok és kedvezmények

Mindenki, aki a hét során bejelentkezik a játékba, egy Dinka Tee ruhadarabot kap ajándékba.

A héten dupla jutalmat fizetnek a Survival módok és a Special Cargo eladások, így most duplán megéri kiüríteni a raktárakból a felhalmozott árucikkeket. (Vigyázni az Oppressorokkal!)

Ezentúl duplán fizet az összes VIP Work és kihívás, valamint a testőrök fizetése is duplájára nő.

További kedvezmények

Office-ok és bővítményei -40% B-11 Strikeforce  -35%
Office Garage-ok és bővítményei -40% Yachtok -40%
Special Cargo Warehouse-ok és bővítményei -35% Buckingham Luxor -40%
Garázsok -35% Buckingham Luxor Deluxe -40%
MC klubházak és bővítményei -40% Grotti X80 Proto -40%
Pegassi Zentorno -40% Cheval Taipan -40%
Pegassi Oppressor -40% Minden lőszer -35%
HVY Insurgent -35% Shotgunok -40%
TM-02 Khanjali -35% Nehézfegyverek (Heavy Weapons) -40%
Armored Kuruma -35% Eldobható fegyverek -40%

A múlt heti Twitch Prime bónuszok továbbra is érvényben maradtak.

2020.02.20 20:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

kispocak
Offline
2020. 02. 21. 23:38
Opressorosokhoz hozzáfűzném:Van több videó hogyan lehet public session-ben lenni PC-n és PS4-en is,érdemes rákeresni.Én PS4-en farmolok rendszeresen AFK-olva (mert játszani nincs idő,de legalább jön a pénz),és úgy tapasztalom hogy ha addig váltogatom a session-öket amíg egyedül leszek (közben 6-7db 4k-s videó megy a laptopomon,ezért ez a folyamat maximum 6-10 perc,de van erre más módszer is) akkor stabilan egyedül vagyok a session-ben egész héten,csütörtöktől-csütörtökig.Csütörtökön kilépek és vissza hogy bejöjjenek a heti akciók. (Igen,non-stop megy a PS.)Viszont ismerősök behívásakor már szokott hozzánk tenni másokat is. Én csak a disco bevételét szoktam naponta egyszer eladni,és most ezen a héten néha special cargózok,mert duplás.Nem mellesleg én is opressorral közlekedek. Mondanám hogy nem minden opressoros rosszindulatú, de épp két-három hete egy velem egyszintű emberkéről feltételeztem hogy nem fog bántani,ketten voltunk csak a session-ban.Hiba volt. Ha kiváncsiak vagytok erre a "hős"tettre,elmentettem: https://www.youtube.com/w...h?v=QkjmkDyFiOE 7. percnél kezdődik az attack.

Rockstar69
Offline
2020. 02. 22. 08:35
kispocak: És azt hogy oldod meg, hogy ne dobjon ki a játék, amikor nem játszol vele? Nem mintha folyton járatni akarnám a PS-t, csak kíváncsi vagyok.

kispocak
Offline
2020. 02. 22. 11:19
Rockstar69: Disco-ban a tv-n a DJ stream-jét nézem.Így aktívnak vesz a játék. Azért nem az irodai PC-n mert ott CEO-nak kell lenni,de AFK-oláshoz szigorúan kilépek,mert CEO-ként annyi bérköltséget levon a személyzetnek,majdnem nullszaldós lenne. Néha elfelejtek kilépni,olyankor tényleg feleslegesen hajtottam a PS-t,ami elég bosszantó. Most is AFK-olok és még a PS-en is offline vagyok hogy ismerősök ne join-oljanak rám,mert akkor már másokat is elkezd bedobni a játék.Egyszer előfordult hogy AFK-olás közben kick-eltek,azóta csak egyedül AFK-olok.Néha tesóm bejön, de ő is inkább "sajátot" keres.

Arminho
Offline
2020. 02. 22. 20:48
kispocak: És ez megéri a villanyszámlát?

kispocak
Offline
2020. 02. 22. 22:35
Arminho: Simán. Napi 6-800 000 $ plusz 50 az arcad-ból,és ehhez csak a PS-nek kell menni. Túl sokat nem dolgozik a PS,elég csendes. Sima, nem PRO. Plusz ma össze-cargoztam 750 000-et.

Rockstar69
Offline
2020. 02. 22. 22:41
kispocak: Ha sleep mode-ba rakod a PS-t, akkor nem működik esetleg?

Arminho
Offline
2020. 02. 23. 10:44
Rockstar69: Ledob a szerverről sajnos

kispocak
Offline
2020. 02. 23. 20:48
Rockstar69: őőőő... fogalmam sincs, de ha sleep módban kilép a játékból akkor nem. Az a lényeg: session-ben legyél.A profilod lehet offline. Szerintem kilép sleep módban. Igazából nem is tudom mire jó a sleep mód,még sose használtam.

Rockstar69
Offline
2020. 02. 23. 22:22
kispocak: Pont az a lényege, hogy nem kell kilépned a játékból. Ott folytathatod, ahol abbahagytad.

Mr.Vercetti
Offline
2020. 02. 26. 22:40
Ez szép és jó, de új részt nem akarnak kiadni?

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 01. 17:28
Mr.Vercetti: Az új Formula 1-es frissítést elnézve (amihez gyorsan hozzá kell tenni, hogy hosszú idő után az első értelmes és jó versenymód) arra még jó sokáig kell várnunk. A GTA Online-nak köszönhetően már szó szerint addig nyújtják a játékot, mint a rétestésztát. Jól elvannak a GTA Online-nal, csak az a baj hogy már az alapjáték elég leharcolt, régi és már lassan a konzolok nem is bírják kezelni ezt a sok tartalmat. Ideje lenne egy hivatalos PS5 és GTA6 bejelentésnek.

Luszie
Offline
2020. 03. 14. 15:44
kispocak: Hát én ezt egyszer lehet kirpbóálom, nagyon érdekesnek és kifizetődőnek hangzik...
Csak azt nem tudom, mit is vennék ezen a pénzem pontosan, ami újra lekötne.

Dani, egy játékmódból nem lehet kikövetkeztetni, hogy mennyit kell majd várni a kövi GTA-ra. az, hogy örülhetünk, ha idén bejelentik, az bizonyos... de nagyon "elvannak". főleg most a koronavírusra is rá lehet kenni mindenféle csúszást, szóval ha véletlenül nem jelentik be idén, simán ráfoghatják arra.
Én már agygörcsöt kapok ezektől az unalmas frissítésektől. Sajnálom azt az embert a R*-nál, aki ezeket a híreket már 7 éve gyártja. Mi is már unjuk ezeket a híreket. Kellene már a váltás, nagyon is. De hát évek, mire az új rész érkeztét a gyakorlatban is megérezzük majd. Addig meg van "ez" -a repetitív semmi. Meg van az RDO - ami szintén repetitív, és az még nagyobb semmi, csak az még bugos is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink