Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

3 kerekű motor érkezett a GTA Online-ba

Befutott az újabb heti frissítés, amivel egy ritka járművet is kaptunk.

A Nagasaki Stryder a Legendary Motorsport oldalán vásárolható meg 670 000 $ - 502 500 $ közötti áron. Az olcsóbb ár feloldásához szokás szerint vezetőként kell teljesíteni a kaszinó rablást és a Stryder-t kell használni menekülő járműnek.

 

Lucky Wheel

Ezúttal az Överflöd Imorgon-t szerezhetjük meg ingyen a szerencsekerék megpörgetésével.

Bónuszok

Március 11-ig a Bunker Series Adversary Mode-okért és a Gunrunnig biznisz eladási után jár dupla RP és GTA$. Egy szimpla belépéssel pedig két pólót is kapunk, ami a Nagasaki és az Överflöd márkák kedvelőinek fog tetszeni.

Kedvezmények

  • Imponte Ruiner 2000 - 35%
  • Karin Sultan RS - 35%
  • Declasse Scramjet - 35%
  • Mobile Operation Center és módosításai - 35%

A Twitch Prime előfizetők ingyen juthatnak hozzá a Pixel Pete's Arcade-hoz Paleto Bay-ben (az ingatlan árát a vásárlást követő 72 órán belül utalják vissza), 35% kedvezményt kapnak a Rune Zhaba árából valamint további 10% engedményt kapnak a fent felsorolt termékek és szolgáltatások árából.

A tematikus hét március 11-ig tart.

2020.03.05 17:22  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 07. 12:27
Kár, hogy ígéretükkel ellentétben nem a Forma1-es frissítést vitték tovább új pályákkal és autókkal, hanem már megint a háromkerekű motor és társai vannak műsoron...

Rockstar69
Offline
2020. 03. 07. 22:08
dani.szentgali: Frissíthetik később is. Bár kérdés, hogy mennyire fogják, mert ez nem egy külön álló frissítés volt, hanem még a Diamond Casino Heist része.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink