Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a GTA IV új kiadása Steam-en!

Csütörtök óta elérhető a GTA IV: Complete Edition PC-re, hamarosan pedig meg is vásárolhatjuk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk eltűnt a GTA IV a Steam-ről a Games for Windows Live megszűnése miatt. Csütörtök óta viszont újra elérhető azoknak, akik korábban már megvásárolták a GTA IV-et vagy a kiegészítőit tartalmazó Episodes From Liberty City-t. Ezek a játékok egy csomagba kerültek, ezért mostmár GTA IV: Complete Editon néven kell keresnünk a Steam könyvtárunkban. Az új kiadást március 24-től bárki megvásrolhatja Steam-en vagy a Rockstar Launcher-en keresztül.

Sajnos a multiplayer már nem játszható, viszont az achievement-ek mostmár Steam-en is elérhetők, leszámítva persze a multis trófeákat. További részletekért olvasd el az erről szóló hírünket vagy a Rockstar Games Support bejegyzését.

2020.03.22 09:50  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2020. 03. 22. 12:20
Kipróbáltam tegnap mi lett végül a GTA IV-ből.

Steam-en nekem csak szimplán Grand Theft Auto IV-ként szerepel a könyvtáramban. Feltelepítem, az install végén, indításkor kéri a Rockstar Launchert. Ha az is fenn van, akkor kéri, hogy kapcsold össze a Steam fiókod a Launcherrel, VÉGLEGESEN. Hogy miért kell véglegesre, az rejtély, ebből csak probléma lesz, ha lenyúlják a Steam fiókot. Anno a Live fiókot úgy adta hozzá a Social Clubhoz, hogy el lehetett távolítani. Utána indítom a játékot. Multi tényleg kuka, de egyébként szépen fut az egész. Achik bekerültek a Steam-be, kivéve persze a multi achikat, szóval ezekre most újra rá lehet menni, akinek olyanja van.

Hogy ezek után hogy fog működni a dobozos verzió, illetve hogy kerül a játék a Rockstar Launcherbe is, az még mindig rejtély számomra. Legegyszerűbb lenne megadni a dobozos Live kulcsot Launcherbe és slussz.

cj8900
Offline
2020. 03. 23. 21:51
Ez alatt most értsem azt,hogy ha nekem steamen megvan a liberty city stories akkor most ingyen megkapom a gta iv et mellé?

Bence (Visali)
Offline
2020. 03. 23. 22:06
cj8900: Ha az Episodes from Liberty Cityre gondolsz, akkor igen.

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 02. 12:53
Sziasztok!

Szerintetek Steamen vagy a Launcherből éri meg jobban megvásárolni és leszedni/elindítani a játékot? Illetve tudom, hülye kérdés, de kérlek nézzétek el nekem, csak tavaly november óta van rendes PC-m, így addig a pontig nem is nagyon foglalkoztam a PC-s játékokkal, mivel nem volt okom rá, semmit nem vittek el az eddigi gépeim. Szóval az a másik kérdés, hogy a GTAIV tudtommal híres, vagy inkább hírhedt volt arról, hogy pocsékul van optimalizálva PC-re, erősebb hardverű gépeket is hazavág, stb. Az a kérdésem, hogy azóta (12 éve ) megoldotta ezt már a Rockstar, és nincsenek már futási/kompatibilitási hibák, tehát mára már teljesen kényelmesen játszható a játék egy 2019-es középkategóriás gamer PC-n, vagy még most sem érdemes megvenni a rossz PC port miatt? Köszi a választ előre is!

totyak
Offline
2020. 04. 02. 20:03
dani.szentgali: A másik hírnél is azt javasoltam, hogy inkább vegyél dobozos játékot és annak a kulcsát aktiváld, szerintem olcsóbban kijössz.

Én nem értettem már korábban sem a pánikot a GTA IV miatt. Igaz, hogy nem első nap lett meg, de nálam évekkel ezelőtt sem volt vele semmi gond, mint ahogy most sincs. Jó, mondjuk elég jó PC-m van, az igaz, de évekkel ezelőtt nem volt annyira jó és ott is szépen futott. Mit jelent hardveresen nálad a középkategória?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink