Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a Rockstar Games Launcherbe a GTA IV

Újra megvásárolható a GTA IV Steamen, és mostantól a Rockstar Games Launcheren keresztül is elérhető a Grand Theft Auto széria 2008-ban megjelent negyedik fő epizódja, mely most már együtt a két kiegészítő DLC tartalommal együtt szerezhető be.

A teljes trilógia 6.749 Ft-ért vásárolható meg a fejlesztők saját asztali alkalmazásában. Aki rendelkezik a pár napja újra elérhető Steam változattal, azok játékát automatikusan felismeri az applikáció, és a szokásos "Play on Steam" gomb jelenik meg a Launcherben.

Akik a lemezes változattal rendelkeznek, azok elméletileg aktiválni tudják a játékukat a Store-ban az "Already own this game?" feliratra kattintva, ellenben ez nekünk egyelőre sem a GTA IV, sem az Epidoes from Liberty City termékkulcsával nem sikerül. Amint kiderül ennek a menete, frissítjük a hírt.

Ezzel egyébként teljes lett a szett, most már az elmúlt 20 év összes PC-re is megjelent Rockstar Games játékát támogatja a Launcher.

FRISSÍTVE 2020.03.25-én, 17:08-kor:

A Rockstar Support oldalán frissítésre került egy bejegyzés, mely szerint a korábban már Games for Windows LIVE-on aktivált játékok – azaz a már aktivált lemezes változatok is – CD kulcsai valamikor 2020. áprilisától lesznek beválthatóak a Rockstar Games Launcher-ben.

2020.03.24 20:08  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink