Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a Rockstar Games Launcherbe a GTA IV

Újra megvásárolható a GTA IV Steamen, és mostantól a Rockstar Games Launcheren keresztül is elérhető a Grand Theft Auto széria 2008-ban megjelent negyedik fő epizódja, mely most már együtt a két kiegészítő DLC tartalommal együtt szerezhető be.

A teljes trilógia 6.749 Ft-ért vásárolható meg a fejlesztők saját asztali alkalmazásában. Aki rendelkezik a pár napja újra elérhető Steam változattal, azok játékát automatikusan felismeri az applikáció, és a szokásos "Play on Steam" gomb jelenik meg a Launcherben.

Akik a lemezes változattal rendelkeznek, azok elméletileg aktiválni tudják a játékukat a Store-ban az "Already own this game?" feliratra kattintva, ellenben ez nekünk egyelőre sem a GTA IV, sem az Epidoes from Liberty City termékkulcsával nem sikerül. Amint kiderül ennek a menete, frissítjük a hírt.

Ezzel egyébként teljes lett a szett, most már az elmúlt 20 év összes PC-re is megjelent Rockstar Games játékát támogatja a Launcher.

FRISSÍTVE 2020.03.25-én, 17:08-kor:

A Rockstar Support oldalán frissítésre került egy bejegyzés, mely szerint a korábban már Games for Windows LIVE-on aktivált játékok – azaz a már aktivált lemezes változatok is – CD kulcsai valamikor 2020. áprilisától lesznek beválthatóak a Rockstar Games Launcher-ben.

2020.03.24 20:08  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 02. 12:56
Nem egész 7K-t szerintem megér. Jó kis játékok. Gondolom akkor steamen is ugyanannyiba fáj mint a rockstar launcherben.

Szerk.: gyorsan megnéztem, és bizony Steamen is 20 euró, vagyis kb. 7k a játék. Launcherben ezek szerint egy picivel olcsóbb ha jól számolom. Szerintem akkor majd onnan fogom megvenni.

totyak
Offline
2020. 04. 02. 19:57
dani.szentgali: Szerintem jobban jársz, ha veszel egy használt dobozos kiadást, vagy még inkább csak a kulcsot belőle és beaktiválod a Launcherben, ha már működik a lehetőség. Szerintem, ha feltúrom a szekrényem, én találok itthon pár rongyosabb darabot, amit nem akartam a gyűjteménybe rakni

dvflls
Offline
2020. 04. 12. 21:16
totyak: Én most rendeltem meg a complete edition-t PC-n, látva hogy kikerül egy halom jó zene. Szerinted ez is aktiválható lesz a Steam-ben vagy csak ha külön-külön van meg valamelyik önállóan (IV/EFLC)?

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 14. 15:44
dvflls: aktiválható lesz, de szerintem a régi zenéktől búcsút lehet inteni, mivel szerintem egy laza szoftveres frissítéssel megoldják, hogy a zeneszámok kikerüljenek a játékból. A törölt zenéket már csak moddinggal lehet visszahozni majd, asszem már vannak is modderek, akik újraalkották az eredeti rádióállomásokat, vagy akárki be tudja rakni youtuberól letöltött zenéket a játékba PC-s verzió esetében. Szóval szerintem ezzel nem lesz probléma, de véleményem szerint a Rockstar szoftverfrissítéssel simán megoldja, hogy mind a lemezes, mind a digitális változatokból el legyenek távolítva a lejárt licencű dalok.

Totyak: az fasza lenne, ha találsz pár darabot írj privát üzenetet, vagy ha gondolod jelölj be facebookon, ahogy neked kényelmesebb, aztán beszélhetünk.

totyak
Offline
2020. 04. 18. 15:15
dani.szentgali: Sajnos nem jöttem rá, hogyan tudok privát üzenetet küldeni neked itt az oldalon, Social Club fiókodra írtam, talán azt megkapod. Facebookon meg megint csak nem tudlak megtalálni, nem tudok rólad semmit

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink