Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A koronavírus elleni küzdelemre fordítja az Online bevételek egy részét a Rockstar

A Rockstar Games újabb közleményt adott ki a koronavírus-járvány kapcsán, a GTA és a Red Dead sorozat fejlesztői mostantól pénzzel támogatják a COVID-19 elleni küzdelmet.

A cég a világ számos pontján üzemeltet irodát, köztük a gócponttá váló New Yorkban is, ahol arányaiban véve lassan súlyosabbá válik a helyzet, mint Vuhanban.

Április 1-jétől május végéig a GTA Online és a Red Dead Online bevételeiből 5 százalékot a helyi közösségek és vállalkozások megsegítésére fogják fordítani. Ez nem is olyan kevés tekintve, hogy évek óta ez az egyik legjelentősebb bevételi forrás, amivel a Rockstar az anyacégnek, a Take-Two Interactive-nak pénzt hoz a konyhára.

A részletekről később közölnek bővebb információkat.

2020.04.01 19:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 02. 12:30
RESPECT! Tegnap Instagramon én is olvastam a közleményt, és hát nagyot nőtt a szememben ezzel most a Rockstar. Talán ha nem kolosszális összegekkel/bevételeik nagyobb részével, de ők legalább támogatják a járvány áldozatait és az ellene küzdőket. Ez azért mindenképpen emberséges gesztus, ráadásul most, hogy egy videojátékos cég az általuk üzemeltetett játékból szerzett bevételének egy részét egy hasznos, nemes ügynek szenteli, talán a videojátékok negatív megítélése is mérséklődik valamelyest. Arról nem is beszélve, hogy a vírus ellen folytatott nemzetközi szintű #stayhome kampány is nagymértékben azért (lehet) sikeres, mert az emberek otthon mégtöbb dologgal le tudják kötni magukat hosszútávon a videojátékoknak köszönhetően. Persze óriási változásra nem kell számítani a járvány után sem, de talán rájönnek a videojátékok támadói, hogy az ilyen esetekben nem is olyan rossz, ha az ember otthon marad és játszik ahelyett, hogy a szabályokat megszegve terjeszti a vírust és ezzel együtt felgyorsítja a járvány terjedését.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink