Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ideje megmutatni, ki a király ebben a gettóban! Gerald mostantól új megbízásokat ad

Ha valamikor érdemes visszatérnie a GTA Online-ba azoknak, akik a kooperatív PvE tartalmat keresik egymás kaszabolása és az Oppressorral való látszat potencia-kiegészítés helyett, az most van! Nem csak hogy második hete dupla jutalmak járnak minden contact missionért, de hat új extra küldetés is került a multiplayerbe, melyek során most Gerald karakterét veszik elő újra a fejlesztők.

Visszatérünk a gettóba, ám ezúttal Lamar pofázásának túlélése helyett a helyi drogbiznisz felügyelete lesz a legnagyobb kihívás hat misszión át. Bandaháborúba csöppenünk, trükköznünk kell és futhatunk a fakabátok elől, szóval most már tényleg van minden, ami Los Santosba kell.

Make Ends Meat

A város egyik vágóhídjában nem igazán az a munka folyik, amit a fellógatott csülkök sugallanak. Ez egy rivális banda kokaingyára, amit ki kell pucolnunk. Szükség lesz egy jó mackósra is a csapatban, aki tényleg ért a széfekhez.

Go Figure

Egy rivális banda figurákba rejti a cuccost, és Gerald értesülései szerint ezek nem kevés bevételt hoz nekik. Jobb, ha ezeket mi szedjük össze egy furgonba, de nyilván ez most nem a szokványos békés gyűjtögetés lesz, mint a freemode-ban.

Fast Peddling

Egy motoros banda próbál meg lépten-nyomon keresztbe tenni Gerald üzletének. Ideje megüzenni nekik, ki a góré a környéken, mondjuk azzal, hogy ellopjuk a szajrét a motorosok néhány bizniszéből.

Deal With It

Az egyik üzlet balul sült el, és a mi dolgunk megtalálni az eltűnt árut. Persze ez most nem tart addig, mint a GTA Vice City-ben, szerencsére Gerald trackerrel látta el az anyagot, így könnyen megtalálhatjuk. A gond csak az, hogy a rivális bandák is le tudják követni a cuccok helyét, és természetesen zsernyákokat is kapunk a nyakunkba.

Bad Companies

Itt az ideje leszámolni az egyik rivális banda fejével. A feladat megtalálni a rejtekhelyét, kifüstölni onnan majd leszámolni vele és a testőreivel is.

End Product

Eljött a nagy balhé ideje! Gerald úgy dönt, minden cuccát kipakolja, és egy nagy üzletet bonyolít le egy helyi vevővel. Bár most nem Ocean Beach sikátorában vagyunk, azért jó lenne, ha itt is tudnánk vigyázni, hogy minden sínen menjen.

A kétszeres RP és pénzjutalom ezek után a küldetések után is jár április 29-ig, úgyhogy ideje megszedni magunkat lóvéval!

2020.04.23 19:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink