Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb félmillió jár ajándékba májusban is a GTA Online-ban

Nagymértékű bónuszokkal és kedvezményekkel indul a május a GTA Online-ban. Miután múlt héten az Open Wheel versenyei után húzhattunk be többszörös jutalmakat, most a normál versenyek kedvelői, és az üzleti mogulok is jobban járnak.

A héten dupla GTA$ és RP jár a Southern San Andreas Super Sport Series versenyeire, így érdemes lesz próbára tenni a sebességünket.

A játék üzleti nagymenői sem maradnak munka nélkül, ugyanis a héten az egyik legjövedelmezőbb CEO üzlet, a Special Cargo eladásai után jár dupla bevétel, valamint háromszorosan fizet minden Business Battle.

Havi ajándék

Április után májusban is minden bejelentkező játékos 500.000 GTA$ jutalomban részesül, amely 7 napon belül fog automatikusan a Maze Bank számlákra kerülni.

Lucky Wheel

A héten a Lucky Wheel segítségével egy vérbeli sportautó, a Pegassi Reaper pörgethető ki.

Kedvezmények május 6-ig

60% kedvezménnyel kapható:

  • Hotring Sabre

40% kedvezmény jár:

  • Az összes nightclubra
  • A lézerrel működő fegyverekre (Widowmaker, Unholy Hellbringer és Up-N-Atomizer)
  • A B-11 Strikeforce repülőgépre

35% kedvezménnyel kapható:

  • Pegassi Oppressor 

Twitch Prime kedvezmények

Az előfizetőknek a következő időszakban 80% kedvezmény jár a Pfister 811, és 60% kedvezmény jár a Declasse Drift Yosemite járművekre, illetve továbbra is visszatérítést kapnak a Pixel Pete’s Arcade árából.

2020.04.30 19:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2020. 05. 14. 16:27
Nagyon király, köszönjük szépen! Nem elégedetlenkedni akarok vagy ilyesmi, de mivel a játékban így is kibaszott drága gyakorlatilag minden, így ez a fél milla kb. simán elmegy egy szempillantás alatt. A múltkori 1 milla már jóval fincsibb volt, az értelemszerűen ugye kétszer annyi ideig tartott, mint a fele. xD De mindegy, összességében azért tényleg kedves gesztus a fejlesztőktől, hogy ha már rohadt régi és egyre unalmasabb a játékuk, legalább valamivel igyekeznek megtartani a játékos bázist.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink