Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Fura idegenek csataterévé változott a GTA Online

Érdekes események zajlanak mostanában Los Santos területén. Néhány nap alatt sok fura zöld és lila alien-ruhás játékos szállta meg a lobbikat, akik Warriors-szinten gyepálják egymást szín alapján. Egy napon keresztül beszivárogtunk a zöldek közé, hogy utánajárjunk ennek a jelenségnek.

Mit kap az ember, ha keresztezik egy rakás bezártság miatt unatkozó embert, és egy népszerű online játékot, ami jelenleg nem kap jelentős frissítéseket? Ilyenkor természetesen megugrik a kreatívok és az elborult agyúak képzelőereje, és saját tartalmat kreálnak maguknak a játékban.

Az események pár hete kezdődtek, amikor néhány zöld az Arena War frissítés részét képező idegen lényt mintázó ruhában csapatokban kezdtek el véletlenszerű játékosokat terrorizálni, amit számos videóban meg is örökítettek.

Ezután nem sokkal a zöld idegen trollok ellenébeen lila társaik kezdtek megjelenni, akik vagy nem nézték jó szemmel tetteiket, vagy csak a helyüket akarták átvenni, esetleg csak jó poénnak tartották. Hogy miért pont zöld és lila csapat lett a egymás esküdt ellensége nem tudni (Bár ennek Magyarországon évtizedes kultúrája van :) ), esetleg a sztori módban Franklinék bandájára és a Ballasra asszociálhatunk a döntés hátterére vonatkozóan.

Az utóbbi napokban egyre többen csatlakoztak egy-egy táborhoz, illetve megjelentek új csapatok is, akik fehér ruhában, vagy FIB ügynöknek öltözve vesznek részt valamelyik oldalon, vagy üzennek hadat mindenki másnak.

Természetesen egy ilyen jelenség vizsgálatához mélyebben ki kell ismerni az oldalakat, ezért úgy döntöttem hogy vásárolok egy zöld jelmezt, és társakat keresek. Szerencsére sokat nem kellett várni, mivel az összes lobbiban volt legalább két-három idegen, de jellemzően még több, így nem telt sok időbe hogy a zöld csapatba beszivárogva új barátokra tegyek szert.

 

Ezután gyorsan akcióba lendült a csapat, ellenség híján látványosan nekiestek egy lila autónak. Úgy tűnik, az utcai bandákhoz hasonlóan ők is színes feltűnő autókkal szeretnek közlekedni.

 

Természetesen nem sokat váratott magára az első lilákkal folytatott összecsapás, viszont érdekesség hogy szigorúan csak közelharci fegyverekkel lehetett részt venni, aki lőfegyvereket használt, azt mind a két csapat kiközösítette, és közös ellenségnek tekintette.

 

Bármennyire anarchikus, úgy tűnik a becsület még az ide látogató idegenektől sem áll messze.

 

Érdekesség, hogy a Rockstar oldalán tegnap a heti frissítés bejelentésekor, habár bármiféle utalás nélkül, de szokatlanul feltűnően az épp akciós idegen eredetű lézeres fegyvereket reklámozta. Hogy ennek van-e bármiféle köze a fenti jelenséghez, nem tudni, ezt felelősségteljesen az olvasóra bízom. Ahogy azt is, hogy ennek az egésznek egyáltalán mi értelme van. Bár azt meg kell hagyni, hogy rendkívül szórakoztató.

2020.05.01 20:03 ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2020. 05. 04. 12:48
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát ez beszarás. Egyre betegebb ez a fos játék is. xD Még jó, hogy többnyire csak privát lobbiban játszok (ha egyáltalán játszok), semmi kedvem nem lenne ezekkel harcolni xd. Idióták. Remélem, az RDO-ba is bekerül már hamarosan egy privát lobbi, csak mert a sok agyhalott játékos és a hasonlóan beteg találmányaik belőlem pont nem azt hozzák ki, hogy mennyire király a játék.

Luszie
Offline
2020. 05. 06. 18:08
Hát igen. Szégyen, hova mivé lett.

totyak
Offline
2020. 05. 06. 20:40
Az utóbbi napokban visszatértem a játékba, de én nem találkoztam színes emberkékkel.

dani.szentgali
Offline
2020. 05. 14. 16:23
Akit érdekel, pár napja a Rockstar kirakta Instagramra is, hogy ingyenesen meg lehet szerezni ezeket a fantasztikus kosztümöket. Poénból én is bezsákoltam mindkettőt. Nem tudom, hogy ma még érvényes e az ajánlat, de ha szeretnétek beszerezni ezeket a ruhákat, akkor érdemes megnézni, mert hátha most is ingyenes még, alapvetően viszont aránylag borsos árat kell fizetni értük.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink