Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Gunrunning hét vette kezdetét a GTA Online-ban!

Új csütörtök, új frissítés. A legújabb bővítmény Gunrunning bónuszokat, fegyver-és járműkedvezményeket tartogat Los Santos lakói számára.

Bónuszok

Dupla RP és GTA$ jár a Bunker series küldetései és a  Gunrunning eladások után, ezen kívül kétszeres sebességre gyorsul a kutatás (research) sebessége is. 

Szerencsekerék, ingyenes tárgyak

Ezen a héten a Grotti Itali GTO pörgethető ki a kaszinóban. Emellett az Ammu-Nation minden pisztolyt ingyen kínál.

Kedvezmények

  • Minden bunker -40%
  • Minden bunker fejlesztés - 30%
  • Progen Emerus -30%
  • HVY Nightshark - 30%
  • Överflöd Entity XXR - 40%
  • Karin Sultan RS - 40%

A Twitch Prime kedvezmények továbbra is élnek. Bővebb információkért kattintsatok ide.

2020.05.14 20:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

kispocak
Offline
2020. 05. 14. 21:32
Pedig úgy ráizgultam a háromszoros bunkereladásra, hogy "csakna"! Most azért vették vissza mert bugos volt, vagy tényleg csak mellényomtak és későn vették észre?

Arminho
Offline
2020. 05. 15. 16:12
kispocak: Már én is elkezdtem örülni a bunkernak, de a 2x is jó. A bunker megéri, mert nem kell vele sokat szívózni és sokkal jobb küldik vannak, mint az MC-s szarokban.

Luszie
Offline
2020. 05. 16. 17:25
Nekem mind ugyanolyan, ezért sem szeretem egyik bizniszt sem, sajnos. Azért a sok frissen érkezőt biztos elvarázsolják majd a bónuszok.... meg az ingyen pisztolyok.

dvflls
Offline
2020. 05. 21. 13:02
Bocsánat az OFF miatt, de már lassan felborítok valamit. Éppen az ingyenes GTA V-öt telepíteném. Más is negyed órát kínlódik a Launcher-nek a humán ellenőrző szarával? Szabályosan agyfaszt kapok, hogy nyomogatom a zebrákat, meg a bicikliket, és utána sem jó neki, 20 perc után kiírta hogy próbáljam később mert valószínűleg automatikus próbálkozásokat küld a gépem. Komolyan minek kellett ezt az elbaszott rendszert implementálni, agyam dobom el, egy szimpla jelszó visszaállításhoz is 25-ször kell végigcsinálni a kapcsákat, ráadásul olyan képeket dob be, hogy teljesen üres úttest, jelöljem be a biciklit rajta, mindezt úgy hogy nincsen... Vagy egy fa lombkoronája és válasszam ki a jelzőlámpát.. Agyabeteg.

MateL
Offline
2020. 05. 21. 19:52
dvflls: Nálam is pár napja ezt csinálja szinte minden nap, valószínűleg a szerverek túlterheltsége miatt van.

Rockstar69
Offline
2020. 05. 22. 22:30
dvflls: Ezek a képes caphták nekem is az agyamra mennek.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink