Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

2021-ben érkezik a GTA V PS5-re

Meglépi a Rockstar Games: már a harmadik konzolgeneráción viszi tovább a GTA V-öt – ezzel a bejelentéssel indította PS5 játékbemutatóját a Sony csütörtökön esze. A játék 2021-ben érkezik PlayStation 5 konzolokra.

A játékból nem csak port érkezik, ismét feljavítják mind technikailag, mind pedig látványvilágban.

Mindaddig pedig minden PlayStation Plus tag ajándék $1.000.000 dollárt kap PS4-en minden hónapban, aki belép a multiplayerbe.

További platformokról – például Xbox Series X – egyelőre nincs hír, de még várjuk a Rockstar Games bejelentő posztját.

Frissítve 2020.06.12-én 0:08-kor

Megérkezett a Rockstar bejelentése a Newswire-on. Bár expliciten nem írják az Xbox Series X-et, úgy fogalmaznak, hogy a "jövő generációs konzolokra" érkezik 2021-ben egy újabb feljavított változat. A posztból az is kiderül, hogy...

  • Exkluzív GTA online kiegészítők érkeznek majd PS5-re PC-re [és Xbox Series X-re - by szerk.]
  • Csak PS5-re 3 hónapos exkluzivitással különállóan is elérhető lesz a GTA Online, teljesen ingyen

A fejlesztők megfogalmazása miatt felmerül a kérdés, hogy azok, akik már megvették a játékot PC-re, vajon ingyen frissíthetnek-e majd az új változatra. A következő hónapokban vélhetően ez is ki fog derülni, ahogy több részletet árul el a Rockstar Games.

2020.06.11 22:19  ▪ Forrás: PlayStation Blog  ▪ Írta: Bence (Visali)

Mr.Vercetti
Offline
2020. 06. 11. 23:30
Remélem a GTA 2 is jön rá Inkább fejlesszenek...

Luszie
Offline
2020. 06. 11. 23:36
Juhúúúúú. Erre vártam!!!!



Ja, nem... Na mindegy...

kispocak
Offline
2020. 06. 12. 00:07
Én örülök neki.És még csak nem is szégyellem magam. Szerintem várható volt, többször említettem már hogy ebben a játékban van potenciál,és úgy tűnik nem csak játékosként hanem fejlesztőként is így gondolják.Nyíílván a pénz az első,de ez önmagában nem baj.Inkább arra leszek kiváncsi mennyi és milyen plusz lesz benne.És mivel nálam is számít a pénz: mennyibe fog kerülni a 3 hónap után?
Csak mellesleg: azt sem tartom kizártnak hogy épp e döntés miatt vált szét a Hauser tesók és Benzies triója.

Luszie
Offline
2020. 06. 12. 06:49
Nekem ez már kőkemény "milking". Az, hogy legyen egy GTA a nyitócímek között, én is evidensnek tartom... De az, hogy a Rockstar gusztustalan módon már harmadik konzolra is kiadja ezt a játékot (és energiát öl bele!!), mutatja azt, hogy nem szimplán a "pénz beszél", hanem igenis csak a pénz számít. Önmagában azzal szerintem semmi gond nincs, hogy több konzolra is megjelenik, sőt... De hogy emiatt (!!!) folyamat csúszik a következő GTA, az felháborító. A régi fanok nem kiváncsiak már erre a játékra, új GTA -t akarunk. Csak ez a Rockstar-t sajnos nem érdekli...

tatec
Offline
2020. 06. 12. 19:53
Hát valami nagyon büzlik a Rockstar háza táján,2021-re ujbol a GTA V?Akkor mit várunk 2022-től?A RDR2 felújított változata lesz,egy emberölő Armadilloval és egy örjöngő nyullal,ja meg egy uj fegyver,egy rozsdás kés!

Rockstar69
Offline
2020. 06. 12. 22:50
tatec: Hát igen, ilyen szempontból is aggasztó. Valószínűleg a GTA Online miatt adják ki, azt meg nyílván nem egy új GTA-val párhuzamosan akarják tolni.

Mr.Vercetti
Offline
2020. 06. 13. 10:56
2028: A világ a Los Angelesi olimpiára készül, Észak- és Dél-Korea az újraegyesülést ünnepli, Orbán Viktort kormányzóvá választja a magyar országgyűlés, a Sony konferencián a PS6 frissen debütált, a Rockstar Games pedig új GTA-t jelentett be: Fedezd fel Los Santos utcáit eddig soha nem látott grafikával repülő dinoszauruszod hátán az új Jurrasic heistekben a GTA Online 6.0-n. Az előrendelők most féláron juthatnak hozzá egymillió GTA dollár értékű Shark cardhoz!

totyak
Offline
2020. 06. 13. 13:57
Ezt a bejelentést konkrétan vicc kategóriának tartom. Miközben mindenki az új epizódot várja, ezek benyomják, hogy 2021-ben, még csak nem is kapásból az új konzolok megjelenésekor, jön a GTA V, már a harmadik generációra. Ha bejelentenek egy Switch portot, tökre megértem, ha bejelentik a RDR2 következő generációs kiadását, tökre megértem, de ez egy 7 éves játék, ami 5 platformon fut, amiből három még aktív frissítéseket is kap, ebből nemrég PC-re ingyen adták, tehát ennyi idő alatt aki nem szerezte be valamire, az már tényleg az a kategória, akinek nem is kell. Szóval hogy jön e-mellé egy PS5, Series X kiadás, azt nem értem. Rendesen felba**zák a rajongók idegeit.

Luszie
Offline
2020. 06. 13. 18:53
totyak: Teljesen egyetértek.

Rockstar69
Offline
2020. 06. 13. 19:55
totyak: Szerintem alapvetően nem baj, hogy jön nextgenre, csak nem úgy kellett volna beharangozni, mint valami eszetlen nagy királyságot. Mikor megjelent a Rockstar logó azt hittem lesz valami, még az első néhány másodpercben is, mikor ment a trailer, titkon reméltem (főleg a PS4 logó miatt a sarokban), hogy csak egy kis összefoglaló, hogy milyen sikeres volt a játék PS4-en, PS5-re viszont már jön egy új rész. Szóval nagyon gáz volt az egész, ezt csak egy kis lábjegyzetként kellett volna megemlíteni a konferencia végén.

dani.szentgali
Offline
2020. 06. 18. 20:25
Csatlakozom a felháborodottak táborához. Azzal semmi baj nem lenne, ha az amúgy is köztudott és bejelentett visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az új konzolokon is lehetne tolni a játékot, az viszont már nettó a pofátlanság kategóriája, hogy a Rockstar ezt figyelmen kívül hagyva gyakorlatilag újra remastereli a GTA5-öt. Ráadásul a videó alapján úgy tűnik, hogy amit anno hazudtak a PS4-es újrakiadásnál (nagyobb forgalom, szebb fények, stb.) amiből végül kb semmi nem valósult meg úgy, ahogy azt ígérték, annak beígérését még egyszer eljátsszák PS5ön is. Emberek, ez egy több éves játék megfáradt grafikai és fizikai motorja, ami két generációval korábbi konzolokra lett tervezve... persze a maga módjén most is szép, de az a baj hogy hiába polírozzák, tuningolják a Trabantot, akkor sem lesz belőle már Ferrari... Szóval tényleg nem értem, azt meg végképpp nem, hogy miért verték ezt ekkora dobra. Kb. semmit nem csinálak, csak újra eladják ugyanazt a játékot. Sajnos elérkeztünk oda, hogy szeretett fejlesztőink eljutottak oda, hogy már simán lehet egy lapon említeni őket az EA, Activision és Ubisoft lusta, igénytelen és pénzéhes vállalatokkal, akik folyamatosan ugyanazt a játékot adják ki és nulla innovációval gazdagodnak meg évről évre. Mert bizony be kell vallanunk, ezzel a húzással már nem nagyon tudjuk védeni a Rockstart a többi ilyen céggel szemben, ráadásul ez már náluk is csak a pénzről szól, gyakorlatilag a GTA Online miatt adják ki megint...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink