Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Két keréken éri meg száguldani a jelenlegi GTA Online frissítésben

A legfrissebb GTA multiplayer frissítés motor tematikájú bónuszokkal kecsegtet a játékosok számára. A Deadline játékmódon kívül a Biker bizniszek is többlet jutalmakat adnak, valamint akciósan szerezhetünk be néhány igen impozáns járművet is.

Bónuszok

Tripla RP és GTA$ szerezhető minden teljesített Deadline játékmód után, valamint dupla fizettség és tapasztalat jár a Bikers frissítésben debütáló ingatlanokból, és  a Stunt versenyek futamaiért is.

Szerencsekerék

Ezen a héten a Progen GP1 szerezhető meg ingyen egy szerencsés pörgetéssel.

Kedvezmények

Sajátos módon a jövőheti kedvezmények egyik darabját a játékosok határozzák meg. Amelyik Arena Wars  járgányvariánst a legtöbbször használják a játékosok (Apocalypse, Future Shock vagy Nightmare) a következő frissítésig, az  jövőhéten féláron lesz kapható!

Nagasaki Shotaro -35%
Declasse Tulip -40%
Grotti X80 Proto -35%
Imponte Ruiner 2000 -35%
Nagasaki Blazer Aqua -35%
Western Rampant Rocket -40%
Vapid Clique -40%

Twitch Prime tagok kedvezményei július 29-ig

  • $200.000 dollár a játékban. Ez egyébként hetente ismétlődni fog, július 29-ig összesen egymilliót lehet majd így összegyűjteni
  • ingyenes vételárú Vespucci Canals Nightclub
  • 80%-kal olcsóbban megvásárárolható Pegassi Oppressor és Bravado Verliere

PlayStation Plus tagok kedvezményei augusztus 5-ig

A PlayStation Plus tagok minden hónapban $1.000.000 dollárt kapnak a GTA V PlayStation 5-ös megjelenéséig, ha játszanak a GTA Online-nal. Az első bónuszért augusztus 5-ig kell belépni, a pénz pedig 72 órán belül kerül a Maze Bank számlára.

A tematikus hét július 29-ig tart!

2020.07.24 10:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

kispocak
Offline
2020. 07. 24. 19:59
Az jutott eszembe, milyen vicces lesz,amikor a PS5-ös GTA5-sök sem tudnak majd játszani a PS5-ön a PS4-es GTA5-ökkel online. Nálam még mindig soxor kérdezik: jöhetnek-e hozzám játszani PS3-ról,xbox-ról, PC-ről,és meglepődnek. Belengették a visszafele kompatibilitást konzolokon, viszont R* is bejelentette az exclusive contenteket a PS5-ös GTA5-be. Ez már önmagában kizárja. Ehhez jön még hogy a térképen is lesz ráncfelvarrás (növények,tereptárgyak). Azt nem nagyon mondja a R* hogy aki PS5-ön szeretne GTA-zni,most már nem érdemes megvennie.
Bocs az off-ért.Kikívánkozott.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink