Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Másfél hétig az Arena War versenyekkel lehet jól keresni

A ma kezdődött tematikus hét rendhagyó módon 1,5 hétig tart, azaz egészen pontosan augusztus 10-ig, hétfőig, így hosszú idő után ismét visszaállnak a keddi fordulónapra. Lehetséges, hogy egy új frissítés érkezése miatt változtatnak a fejlesztők, legkésőbb augusztus 10-ig remélhetőleg kiderül miben mesterkedik a Rockstar.

Bónuszok

Dupla RP és GTA$ jár a Survival Series játékmódért valamint az Arena War versenyekért, ez utóbbiért pedig tripla Arena pontokat is adnak. Az elmúlt egy hétben az Arena War járműveknek az Apocalypse változatait használták a legtöbbször, így ahogy azt múlt héten ígérték a fejlesztők, most minden Arena War járműnek 50% kedvezménnyel vásárolható meg ez a variánsa.

Szerencsekerék

Az elkövetkezendő 1,5 hétben a Honda Civic-re hajazó Dinka Sugoi-t lehet megnyerni a szerencsekerékkel.

Kedvezmények

Minden Apocalypse Arena War járműfejlesztés -50%
Arena Workshop (Arena műhely) -40%
Arena Customizations (Arena átalakítások) -40%
Arena Add-Ons (Arena kiegészítők) -40%
Invade és Presuade RC Tank -40%
Principe Deveste Eight -35% 
RC Bandito -40% 
Pegassi Toros -40% 
Schyster Deviant -40% 
Up-n-Atomizer -35%
Unholy Hellbringer -35%
Widowmaker -35%

Twitch Prime tagok kedvezményei

  • 200 000 GTA$, ha játszol bármikor a héten
  • További 200 000 GTA$, ha játszottál mind a 4 héten
  • Ingyenes Vespucci Canals éjszakaiklub
  • 70% kedvezmény a Pegassi Opressor árából
  • 80% kedvezmény a Bravado Verlierer árából

PlayStation Plus tagok kedvezményei augusztus 5-ig

A PlayStation Plus tagok minden hónapban $1.000.000 dollárt kapnak a GTA V PlayStation 5-ös megjelenéséig, ha játszanak a GTA Online-nal. Az első bónuszért augusztus 5-ig kell belépni, a pénz pedig 72 órán belül kerül a Maze Bank számlára.

A tematikus hét augusztus 10-ig tart!

2020.07.30 18:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2020. 07. 31. 15:53
Reméljük, valami izgalmasabb bejelentés is lesz majd 10-én. Amúgy egyre több adatbányász és leaker állítja, hogy az új terület, pontosabban az új rablás területe valóban Liberty City lesz, pont ahogy jósoltad, szóval megkövetlek, mert megint én következtettem rosszul és te pedig (nagy valószínűséggel) jól. Amúgy tényleg logikus lehet LC, márcsak amiatt is, ha visszaemlékezünk arra a bizonyos SA-s küldetésre, melyben szintén egy San Andreasi városból kellett szintén egyetlen küldetés erejéig visszautazni ugyancsak LC-be. Lehetséges, hogy a GTA Online-ban ugyanezt fogják eljátszani, csak modern köntösben. De azért még így is legbelül reménykedem, hogy hátha kivételesen jófejek lesznek, és nemcsak a rablásig lehetünk ott, hanem szabadon közlekedhetünk majd oda-vissza, de erre hozzád/hozzátok hasonlóan nem sok esélyt látok.

Rockstar69
Offline
2020. 07. 31. 21:03
dani.szentgali: Hát igen, ha valóban úgy jön új terület, hogy csak egy rablás erejéig mehetünk el oda, az nem lesz valami nagy durranás. North Yankton is jó hely, de az a néhány küldetés, amíg ott lehetünk nem valami kielégítő.

dani.szentgali
Offline
2020. 08. 09. 15:34
Rockstar69: Igen, egyetértek, de szerintem akkor is NY a leglogikusabb jelen állás szerint. Ez kapcsolódik a legjobban a GTA5-höz, továbbá korábban is elérhetővé vált valamilyen formában a GTA Online-ba, illetve mindent összevetve talán ezzel a területtel lenne a legkevesebb munkája az ellustult Rockstarnak. Mindenesetre még sokat kell várni rá, hogy kiderüljön, szóval még bármi lehet, de abban szerintem egyetértünk, hogy a mai idők Rockstarját ismerve, akik a GTA5 óta az RDR2-n kívül csak nagyon kevés igazán pozitív dolgot tettek a játékosokkal, érdemes a lehető legkevesebb elvárással várni ezt a DLC-t, és így akármi lesz senki nem fog (akkorát) csalódni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink