Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új stúdióval erősít a Rockstar Games: megalakult a Rockstar Dundee

Újabb cég kerül Rockstar Games ernyője alá, a Grand Theft Auto sorozat fejlesztője október elején ugyanis felvásárolta a Ruffian Games-t, és a skót Dundee-i székhelyű fejlesztő csapat mostantól Rockstar Dundee néven erősíti a világ egyik legnépszerűbb és legambiciózusabb videojáték-ipari szereplőjét.

A Ruffian Games igencsak szép múlttal rendelkezik, az utóbbi években a Halo: The Master Chief Collection kapcsán lehetett sokat hallani róluk, hiszen számos Halo játékot hoztak el feljavítva Xbox One-ra, de a Crackdown és a Fable 2 is az alapítók nevéhez fűződik. Ettől már csak az érdekesebb, hogy egykori DMA Design – ez a korábbi Rockstar North "leánykori" neve –  csapattagok is vannak az első alapítók között, akik így visszakerültek a GTA sorozat közvetlen közelébe.

A Ruffian Games csapata egyébként a háttérben már több, mint egy éve dolgozik együtt a Rockstar Games-szel ismeretlen projekteken, amikhez most fejlesztőket is toboroznak. A cég valószínűleg nagyon fontos lesz a Rockstar szempontjából, hiszen a R* korábban dolgozott már együtt számos stúdióval, mint a Team Bondi, a Lucid Games vagy a Ward Drum Studios (mai nevén Grove Street Games), viszont ezek az együttműködések ideig-óriág tartottak, csak egy-egy konkrét projekt erejéig. Rég volt már, hogy egy csapatot teljesen felvásároljon a Rockstar.

Egyébként épp a Halo: The Master Chied Collection miatt nagyon sok rajongó és újságíró veti fel kommentben, hírben, hogy mi van, ha a Ruffian, illetve most már Rockstar Dundee egy Red Dead Redemption 1 Remastereden dolgozik...

2020.10.12 21:07  ▪ Forrás: TheGamer  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2020. 10. 17. 16:14
Jó lenne, ha így lenne. A második rész mellett azért az elsőt is sokan szerették/szerettük. Ha a feltételezés igaz, akkor jóvőre már hallanunk kell az esetlegesen készülő közös, vagyis hát most már teljesen Rockstar-os projektről. Amúgy mivel 2020 van, gondolom a Rockstar is úgy gondolta, húznak egy váratlant és megvesznek egy stúdiót, amit ritkán szoktak csinálni. Csak, hogy ebben az évben már semmi se maradjon ki.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink