Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

December 15-én érkezik a The Cayo Perico Heist!

Egy rövid trailert és megjelenési dátumot kapott a valaha volt legnagyobb GTA Online frissítés.

Az új rablás az erősen őrzött Cayo Perico nevű privát szigeten fog játszódni, ahol aranyat és drogpénzt is szerezhetünk. A fejlesztők egy merőben új Heist megközelítést ígérnek. A feladatokat teljesíthetjük akár egyedül is, de ha nem érezzük magunkat elég ütőképesnek a feladathoz akár hívhatunk magunk mellé 3 másik játékost is.

Új járművek, fegyverek és közösségi terek is érkeznek, ahol bulizhatunk a barátainkkal. A hangulatról új DJ-k gondoskodnak és a szigetnek lesznek saját rádióállomásai is, ahol több, mint 100 új dalt játszanak majd. Ezek mellett egy tengeralattjáró főhadiszállás is helyet kapott a szigeten sok meglepetéseel.

A december 15-én érkező frissítésről hamarosan újabb infók érkeznek majd!

2020.11.20 16:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2020. 11. 20. 18:33
"A feladatokat teljesíthetjük akár egyedül is" Nekem ez a kulcsmondatrész. Ehhez így vissza fogok térni, más játékosokkal már nem vagyok hajlandó együtt játszani, küzdeni velük. Az előző frissítés, valami gyémántrablós heist is fullra kimaradt emiatt, már vagy fél éve be sem léptem.

dani.szentgali
Offline
2020. 11. 20. 19:02
totyak: Ugyanígy vagyok ezzel én is. Remélem, hogy ezúttal tényleg komolyan is gondolják és nem csak a levegőbe beszélnek, mint korábban, illetve raknak bele egy olyan nehézségi szintet is, amin azért nem lesz kínszenvedés teljesíteni egyedül sem a heistet. Én egyébként 2013 óta kerülöm a játékosokat a GTA Online-ban, kb. minden alkalomal csak privát lobbiban szoktam fellépni, szóval abszolút megértelek.

A hírre térve; örülök, hogy végre eljutottunk oda is, hogy a R* végre rendesen is dolgozik a játékon. Bár ahogy látom, a térkép nem lesz túl nagy, de azért ez is több, mint a semmi, vagyis kb. minden amit eddig kaptunk az online-ba. Hát akkor nincs más hátra, mint előre, vagyis megvárni december 15-ét, és akkor tudjuk nyomni. Remélem, nem lesz túl sok és komoly előfeltétele a heisten való részvételnek, illetve az új helyszín ellátogatásának.

Bence (Visali)
Offline
2020. 11. 20. 20:02
totyak: Nekem is ez volt az a pont, amikor igazán felkaptam a fejem, mert az új pályarész izgalmas, és annak kifejezetten örülök, hogy nem valami UFO-űrlényes hülyeséget takart az új helyszín, de azért... még mindig ezek a katonai/militarista cuccok maradnak a fókuszban.

Összességében, jobban lelkesednék, ha ez mondjuk 2-3 évvel ezelőtt történik.

Rockstar69
Offline
2020. 11. 20. 22:03
totyak: Ez nekem is szimpatikus. Remélem azért tényleg teljesíthető lesz egyedül, akár nehéz szinten is.

dani.szentgali
Offline
2020. 11. 21. 19:24
Bence (Visali): Jobban lelkesednék, ha új sziget helyett már új GTA-t jelentettek volna be így cirka 7 év GTA Online után.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink