Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megújult a Rockstar Social Club

2008.11.25 16:11  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Social Club

Kis idővel a Grand Theft Auto IV konzolos megjelenése előtt indította el a Rockstar Games a Social Club névre keresztelt ingyenes online rendszerüket, amely a játékosok közt próbál közösséget kialakítani, és egyéb extra tartalmakkal ellátni azokat. A weboldal most azonban új köntösbe bújt...

Az eddigi Flash alapú oldalról - ami sokaknál lassú lehetett - HTML oldallá változott a Social Club, valamint egy sokkal áttekinthetőbb, és egyszerűen elérhető designt kapott. A főoldalon a fenti menüsor alatt egy folyamatosan változó hírtáblát láthatunk, amely a legfrissebb hírekről tájékoztat a klubbal kapcsolatban. Alatta szintén hírek találhatóak, a legfrissebb újításokhoz férhetünk hozzá egyetlen kattintással.

GTA

Talán a fenti menüsor a leglényegesebb elem az oldalon. A főoldalt a Home segítségével érjük el, az azután következő, Games menüpont a klubon jelenleg résztvevő játékokat sorolja fel. Jelenleg a Midnight Club: Los Angeles, valamint a Grand Theft Auto IV rendelkezik online statisztikai rendszerrel, azonban a 2009 második negyedévében megjelenő GTA Chinatown Wars is helyet kapott itt - egyelőre Coming Soon felirattal. Következő menüpont a News, ahol a fontosabb híreket olvashatjuk el áttekinthetőbb formában.

A következő két menüpont jelenleg fejlesztés alatt áll. A Friends szolgáltatás valószínűleg a játékosokat próbálja még közelebb hozni egymáshoz, a Message Wall, azaz üzenőfal pedig egyértelmű. A menüsor legvégén lévő TV ikonnal egy kattintással hozzáférhetünk a Social Club TV nevű oldalhoz, ahová játékosok ezrei fogják saját készítésű GTA IV-es videóikat feltölteni.

Az újítások közé tartozik még a "Rockstar Nickname" beállítása, ami nem más, mint egy egyedi felhasználónév kreálása. A XBL Gamertag illetve a PSN ID továbbra is megmarad, sőt a játékkal kapcsolatos szolgáltatások továbbra is ezt használják. A Rockstar Nickname a közösségi funkciókban fog szerepet játszani, mint az előbb említett Friends illetve Message Wall szolgáltatások, de a Social Club TV-re feltöltött felvételeket is a nicknevünk alapján lehet majd beazonosítani. A végére még egy információ: a ZiT szolgáltatás jelenleg nem üzemel.

Röviden ennyi lenne a Social Club 1.1 bemutatása, ha eddig még nem tettétek, kattintsatok IDE az oldal meglátogatásához. Jó böngészést!

gatyas1996

Offline
2008. 11. 25. 17:33
na végre legalább valaki foglalkozik a Néppel mondjuk én nem panaszkodok me *****jó a netem
kevin95

Offline
2008. 11. 25. 17:36
Hát ez nem sok újdonság, de azért valami

Szerintetek netre mikor teszik fel a játékot?
dvflls

Offline
2008. 11. 25. 17:43
Vasárnap-hétfö fele.
MateL

Offline
2008. 11. 25. 17:50
kevin95: :ehm:
walczviktor

Offline
2008. 11. 25. 18:53
sztem holnap-holnapután. Holnapvan a szülinapom szal inkább holnap.
kevin95

Offline
2008. 11. 25. 19:50
Gege miaz? Én mondtam, hogy előbb letöltöm és utána veszem meg Am. sztem max holnapután semmint holnap...de a csütörtök is elég korai még De persze azér kijöhet minnél előbb
alexander1995

Offline
2008. 11. 25. 19:56
Ha megveszed mi értelme letölteni? és attól, h utána megveszed még letöltöd....
MateL

Offline
2008. 11. 25. 19:58
kevin95: Akármilyen jó szándékkal töltöd le (ez mondjuk eleve paradoxon), az akkor is wareznak számít, és ezt pedig lehetőleg kerüld az oldalunkon a http://www.gtaplace.hu/im...m/84/szabalyzat értelmében.
____________
És akkor innentől a hírhez kapcsolódó hozzászólásokat várjuk...
Hannibal

Offline
2008. 11. 25. 21:00
alexander1995: mert nem bír várni a megjelenésig/szeretné először tesztelni a gépén/stb. Megesik, most ezen nem kell fennakadni.
____________
Gege úgy értette h innentől várjuk a hírhez kapcsolódó hozzászólásokat.
Leone

Offline
2008. 11. 26. 01:53
Szvsz. warez téma kilőve, de ha megveszi, akkor joga van annyiszor letölteni is, ahányszor akarja... Ettől függetlenül még fizet érte.
Athlon

Offline
2008. 11. 26. 09:50
Jó dolog a Social Club a Midnight Club LA-be csak onnan lehet letölteni az Audi R8-ast.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak