Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megújult a Rockstar Social Club

Kis idővel a Grand Theft Auto IV konzolos megjelenése előtt indította el a Rockstar Games a Social Club névre keresztelt ingyenes online rendszerüket, amely a játékosok közt próbál közösséget kialakítani, és egyéb extra tartalmakkal ellátni azokat. A weboldal most azonban új köntösbe bújt...

Az eddigi Flash alapú oldalról - ami sokaknál lassú lehetett - HTML oldallá változott a Social Club, valamint egy sokkal áttekinthetőbb, és egyszerűen elérhető designt kapott. A főoldalon a fenti menüsor alatt egy folyamatosan változó hírtáblát láthatunk, amely a legfrissebb hírekről tájékoztat a klubbal kapcsolatban. Alatta szintén hírek találhatóak, a legfrissebb újításokhoz férhetünk hozzá egyetlen kattintással.

GTA

Talán a fenti menüsor a leglényegesebb elem az oldalon. A főoldalt a Home segítségével érjük el, az azután következő, Games menüpont a klubon jelenleg résztvevő játékokat sorolja fel. Jelenleg a Midnight Club: Los Angeles, valamint a Grand Theft Auto IV rendelkezik online statisztikai rendszerrel, azonban a 2009 második negyedévében megjelenő GTA Chinatown Wars is helyet kapott itt - egyelőre Coming Soon felirattal. Következő menüpont a News, ahol a fontosabb híreket olvashatjuk el áttekinthetőbb formában.

A következő két menüpont jelenleg fejlesztés alatt áll. A Friends szolgáltatás valószínűleg a játékosokat próbálja még közelebb hozni egymáshoz, a Message Wall, azaz üzenőfal pedig egyértelmű. A menüsor legvégén lévő TV ikonnal egy kattintással hozzáférhetünk a Social Club TV nevű oldalhoz, ahová játékosok ezrei fogják saját készítésű GTA IV-es videóikat feltölteni.

Az újítások közé tartozik még a "Rockstar Nickname" beállítása, ami nem más, mint egy egyedi felhasználónév kreálása. A XBL Gamertag illetve a PSN ID továbbra is megmarad, sőt a játékkal kapcsolatos szolgáltatások továbbra is ezt használják. A Rockstar Nickname a közösségi funkciókban fog szerepet játszani, mint az előbb említett Friends illetve Message Wall szolgáltatások, de a Social Club TV-re feltöltött felvételeket is a nicknevünk alapján lehet majd beazonosítani. A végére még egy információ: a ZiT szolgáltatás jelenleg nem üzemel.

Röviden ennyi lenne a Social Club 1.1 bemutatása, ha eddig még nem tettétek, kattintsatok IDE az oldal meglátogatásához. Jó böngészést!

2008.11.25 16:11  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Ben Dover

gatyas1996
Offline
2008. 11. 25. 17:33
na végre legalább valaki foglalkozik a Néppel mondjuk én nem panaszkodok me *****jó a netem

kevin95
Offline
2008. 11. 25. 17:36
Hát ez nem sok újdonság, de azért valami

Szerintetek netre mikor teszik fel a játékot?

dvflls
Offline
2008. 11. 25. 17:43
Vasárnap-hétfö fele.

MateL
Offline
2008. 11. 25. 17:50
kevin95: :ehm:

walczviktor
Offline
2008. 11. 25. 18:53
sztem holnap-holnapután. Holnapvan a szülinapom szal inkább holnap.

kevin95
Offline
2008. 11. 25. 19:50
Gege miaz? Én mondtam, hogy előbb letöltöm és utána veszem meg Am. sztem max holnapután semmint holnap...de a csütörtök is elég korai még De persze azér kijöhet minnél előbb

alexander1995
Offline
2008. 11. 25. 19:56
Ha megveszed mi értelme letölteni? és attól, h utána megveszed még letöltöd....

MateL
Offline
2008. 11. 25. 19:58
kevin95: Akármilyen jó szándékkal töltöd le (ez mondjuk eleve paradoxon), az akkor is wareznak számít, és ezt pedig lehetőleg kerüld az oldalunkon a http://www.gtaplace.hu/im...m/84/szabalyzat értelmében.
____________
És akkor innentől a hírhez kapcsolódó hozzászólásokat várjuk...

Hannibal
Offline
2008. 11. 25. 21:00
alexander1995: mert nem bír várni a megjelenésig/szeretné először tesztelni a gépén/stb. Megesik, most ezen nem kell fennakadni.
____________
Gege úgy értette h innentől várjuk a hírhez kapcsolódó hozzászólásokat.

Leone
Offline
2008. 11. 26. 01:53
Szvsz. warez téma kilőve, de ha megveszi, akkor joga van annyiszor letölteni is, ahányszor akarja... Ettől függetlenül még fizet érte.

Athlon
Offline
2008. 11. 26. 09:50
Jó dolog a Social Club a Midnight Club LA-be csak onnan lehet letölteni az Audi R8-ast.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink