Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

World Wide Gamers – V2

Megújult honlappal várja régi és leendő játékosait a World Wide Gamers – Magyarország! Új külső és újabb lehetőségek várnak mindenkit az új wwg portálon! Ha még nem vagy tagja, csatlakozz te is a wwg közösséghez, regisztráld magad Magyarország első igazi összesítő játékos adatbázisába! Játékok, játékosok, csapatok, közösségi oldalak, minden egy helyen! 

Itt a december, jönnek az ünnepek, ezért a wwg is még több, még nagyobb meglepetésekkel, nyereményekkel készül decemberben! Nem érdemes kihagyni! További információk, folyamatosan az oldalon, a wwg.hu címen!

2008.11.25 19:16 ▪ Írta: wwgSTAFF

alexander1995
Offline
2008. 11. 25. 19:24
Mi van itt? Mindenki megújul...Social Club, aztán a WWG...

MateL
Offline
2008. 11. 25. 19:27
Hát innen is gratulálnék a wwg megújult oldalának, remek kis oldalt hoztak össze, és reméljük, hogy egyre többen csatlakoznak a magyarországi community-hez.

jana4
Offline
2008. 11. 25. 20:20
ejj ez a marketing... egyébként grat, too.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink