Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV LD - Megújult a hivatalos weboldal

2009.01.23 20:09  |  Írta: Ben Dover

Úgy tűnik, a készítők egyre több információt bocsátanak ki a Grand Theft Auto IV - egyelőre csak - Xbox 360-as verziójához hamarosan elérhető első letölthető kiegészítővel kapcsolatban. A "The Lost and Damned" névre keresztelt csomagot a tegnapi napon nem egy weboldal szerkesztősége élőben is letesztelhette, amelyről mi is hírt adtunk.

Ezt követően rövidesen frissítették a The Lost and Damned hivatalos weboldalát, amely számos új tartalmat kapott. Felkerült egy rövid szöveg, amely a kiegészítőt ismerteti, majd közvetlen alatta a főbb újításokat sorolták fel. Ezek a következők:

  • Vadonat új küldetések és egy új sztori, ami egybeesik a Grand Theft Auto IV eredeti történéseivel.
  • Irányítsd Johnnyt, a The Lost Motorcycle Club tagját! Ismerd meg Liberty City városát ezúttal egy motoros banda tagjának szemszögéből!
  • Új fegyverek - többek között az új gránátvető és a lefűrészelt csövű puska. Az új fegyverek elérhetőek lesznek a Single Playerben és a Multiplayer összes új játékmódjában.
  • Új járművek - eddig nem látott motorok vagy Johnny saját egyéni choppere.
  • Továbbfejlesztett motor irányítás és fizika.
  • Néhány új akciódús multiplayer mód - részletek hamarosan.
  • Vadonat új játékbeli TV-, internet- és rádió tartalmak, többek között új rádióműsorokkal és zenékkel.
  • Plusz új mellékküldetések és Xbox 360 Achievementek...

Habár ezek nagy részét már lehetett tudni, ez már biztos megerősítés a Rockstartól. A lista végére azt is odaírták, hogy bővebb információk nemsoká várhatók. A játék ismertetése és az extra tartalmak felsorolása után a megvásárlással kapcsolatos információk találhatók - itt leírják, hogy az Xbox 360 LIVE segítségével idén február 17-e után megvásárolható a The Lost and Damned $19.99 dollárért vagy 1600 MS pontért. Azt is megemlítik, hogy ha még nem is játszottad volna végig a GTA IV-t, a DLC-t ettől függetlenül tökéletesen lehet futtatni - csupán kevesebb játékélménnyel, hiszen nem érted a sztori összefüggéseit. Az egyik legfontosabb azonban a kiegészítő dobozképe, amely oldalt látható. Ha jobban megfigyeljük, a The Lost and Damned külön artworköket kapott - amelyeket ha mi is meg tudjuk szerezni, elérhetővé tesszük a galériánkban.

Felkerült továbbá két új videó is. Az egyik Johnny édestestvérét, Billy Grey-t mutatja be, a másikon pedig egy eddig ismeretlen karakter és a "The Uptown Riders" banda tagja, Malc látható. Mindkettő klip megtekinthető, ha a hír végén a "Folytatás..." feliratra navigáltok, de hamarosan GameStar csatornánkon is elérhető lesz. A videók után az eddig ismert képek tekinthetőek meg.

Az eredeti GTA IV hivatalos weboldala is egy kisebb "frissítést" kapott, ugyanis a People & Places részbe bekerült a két fentebb említett személy videója, valamint legalul egy sor reprezentálja a DLC hivatalos oldalát.

Billy Grey

MalcOffline
2009. 01. 23. 20:23
inkább adnának ki egy új gta-t ha ennyit fejlesztenek rajta... egy pár hónapot ennek áldoznának, nyáron ki is adhatnák...
dvflls

Offline
2009. 01. 24. 00:34
De ha PC-re is kiadják nyárra, akkor buldogság van. Főleg ha mellékelnének egy kis javítást is.
sadam5

Offline
2009. 01. 24. 04:14
Ja es azert fizetett MS annyit, hogy ti jatszatok rajta pc-n Egy valamit nem ertek, maga a Lost and Damned "dobozra" ravan irva az, hogy "Requires full version of the game to play", tehat GTA IV nelkul nemfog mukodni. En toltottem mar le game add-onsokat es a jatekok nelkul nem mugszenek, Pl.: Shivering Isles, Oblivion nelkul nem mukodott, Oblivionban volt egy portal. A ket video nagyon jo az elsoben szeretem a vert a masodikban akarom azt a bringat...Meg kar, hogy nincs benne olyan lancfuresz, mint GoW-ban...Na az, az lenne valami...Az biztos...Ahmmmm
MateL

Offline
2009. 01. 24. 08:08
princeworm írta:
Egy valamit nem ertek, maga a Lost and Damned "dobozra" ravan irva az, hogy "Requires full version of the game to play", tehat GTA IV nelkul nemfog mukodni. En toltottem mar le game add-onsokat es a jatekok nelkul nem mugszenek, Pl.: Shivering Isles, Oblivion nelkul nem mukodott, Oblivionban volt egy portal.

Ezen mit nem értesz? Szerintem a GTA IV lemezének benn kell lenni amikor a LD-vel akarsz játszani. (a DLC-nek egyébként külön menüje van meg minden)
sadam5

Offline
2009. 01. 24. 15:13
Igen, de azt irtad ki, hogy a jatek nelkul mukodik.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 40 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak