Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Megújult a hivatalos weboldal

Úgy tűnik, a készítők egyre több információt bocsátanak ki a Grand Theft Auto IV - egyelőre csak - Xbox 360-as verziójához hamarosan elérhető első letölthető kiegészítővel kapcsolatban. A "The Lost and Damned" névre keresztelt csomagot a tegnapi napon nem egy weboldal szerkesztősége élőben is letesztelhette, amelyről mi is hírt adtunk.

Ezt követően rövidesen frissítették a The Lost and Damned hivatalos weboldalát, amely számos új tartalmat kapott. Felkerült egy rövid szöveg, amely a kiegészítőt ismerteti, majd közvetlen alatta a főbb újításokat sorolták fel. Ezek a következők:

  • Vadonat új küldetések és egy új sztori, ami egybeesik a Grand Theft Auto IV eredeti történéseivel.
  • Irányítsd Johnnyt, a The Lost Motorcycle Club tagját! Ismerd meg Liberty City városát ezúttal egy motoros banda tagjának szemszögéből!
  • Új fegyverek - többek között az új gránátvető és a lefűrészelt csövű puska. Az új fegyverek elérhetőek lesznek a Single Playerben és a Multiplayer összes új játékmódjában.
  • Új járművek - eddig nem látott motorok vagy Johnny saját egyéni choppere.
  • Továbbfejlesztett motor irányítás és fizika.
  • Néhány új akciódús multiplayer mód - részletek hamarosan.
  • Vadonat új játékbeli TV-, internet- és rádió tartalmak, többek között új rádióműsorokkal és zenékkel.
  • Plusz új mellékküldetések és Xbox 360 Achievementek...

Habár ezek nagy részét már lehetett tudni, ez már biztos megerősítés a Rockstartól. A lista végére azt is odaírták, hogy bővebb információk nemsoká várhatók. A játék ismertetése és az extra tartalmak felsorolása után a megvásárlással kapcsolatos információk találhatók - itt leírják, hogy az Xbox 360 LIVE segítségével idén február 17-e után megvásárolható a The Lost and Damned $19.99 dollárért vagy 1600 MS pontért. Azt is megemlítik, hogy ha még nem is játszottad volna végig a GTA IV-t, a DLC-t ettől függetlenül tökéletesen lehet futtatni - csupán kevesebb játékélménnyel, hiszen nem érted a sztori összefüggéseit. Az egyik legfontosabb azonban a kiegészítő dobozképe, amely oldalt látható. Ha jobban megfigyeljük, a The Lost and Damned külön artworköket kapott - amelyeket ha mi is meg tudjuk szerezni, elérhetővé tesszük a galériánkban.

Felkerült továbbá két új videó is. Az egyik Johnny édestestvérét, Billy Grey-t mutatja be, a másikon pedig egy eddig ismeretlen karakter és a "The Uptown Riders" banda tagja, Malc látható. Mindkettő klip megtekinthető, ha a hír végén a "Folytatás..." feliratra navigáltok, de hamarosan GameStar csatornánkon is elérhető lesz. A videók után az eddig ismert képek tekinthetőek meg.

Az eredeti GTA IV hivatalos weboldala is egy kisebb "frissítést" kapott, ugyanis a People & Places részbe bekerült a két fentebb említett személy videója, valamint legalul egy sor reprezentálja a DLC hivatalos oldalát.

Billy Grey

Malc

2009.01.23 20:09 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 01. 23. 20:23
inkább adnának ki egy új gta-t ha ennyit fejlesztenek rajta... egy pár hónapot ennek áldoznának, nyáron ki is adhatnák...

dvflls
Offline
2009. 01. 24. 00:34
De ha PC-re is kiadják nyárra, akkor buldogság van. Főleg ha mellékelnének egy kis javítást is.

sadam5
Offline
2009. 01. 24. 04:14
Ja es azert fizetett MS annyit, hogy ti jatszatok rajta pc-n Egy valamit nem ertek, maga a Lost and Damned "dobozra" ravan irva az, hogy "Requires full version of the game to play", tehat GTA IV nelkul nemfog mukodni. En toltottem mar le game add-onsokat es a jatekok nelkul nem mugszenek, Pl.: Shivering Isles, Oblivion nelkul nem mukodott, Oblivionban volt egy portal. A ket video nagyon jo az elsoben szeretem a vert a masodikban akarom azt a bringat...Meg kar, hogy nincs benne olyan lancfuresz, mint GoW-ban...Na az, az lenne valami...Az biztos...Ahmmmm

MateL
Offline
2009. 01. 24. 08:08
princeworm írta:
Egy valamit nem ertek, maga a Lost and Damned "dobozra" ravan irva az, hogy "Requires full version of the game to play", tehat GTA IV nelkul nemfog mukodni. En toltottem mar le game add-onsokat es a jatekok nelkul nem mugszenek, Pl.: Shivering Isles, Oblivion nelkul nem mukodott, Oblivionban volt egy portal.

Ezen mit nem értesz? Szerintem a GTA IV lemezének benn kell lenni amikor a LD-vel akarsz játszani. (a DLC-nek egyébként külön menüje van meg minden)

sadam5
Offline
2009. 01. 24. 15:13
Igen, de azt irtad ki, hogy a jatek nelkul mukodik.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink