Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Új artworkök

Nem kell már sokat aludni a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned megjelenéséhez, és ezt a napokban megjelent rengeteg információ is alátámasztotta. A számos jó kép mellett már összesen négy videó is elérhető az egyelőre csak Xbox 360-on megjelenő DLC-ről.

A fejlesztők most újabb körlevelet küldtek ki a nagyobb GTA weboldalaknak, amelyek alól mi sem voltunk kivétel. A levélben négy nagyfelbontású artworköt mellékeltek a letölthető tartalom néhány karakteréről:

GTA GTA GTA GTA

Ezzel egyidőben, a Rockstar Games néhány weblap tulajdonosát ismét meghívta, hogy első kézből próbálhassák ki a DLC-t rajongói szemmel. Talán néhányótok emlékszik, hogy tavaly áprilisban ugyanígy meghívásra került néhány fansite szerkesztő, akik egy pár napos túra során nem csak a GTA IV-et próbálhatták ki, de New York városát is tüzetesen megtekinthették, valamint számos GTA-s tartalmat kaptak ajándékba - hát igen, kevés fejlesztőcég foglalkozik ennyire a rajongótáborával, mint a Rockstar...

A meghívott személyek megígérték, hogy a lehető legtöbb információval ellátnak majd a The Lost and Damned-et illetően, habár képet vagy videót tilos lesz készíteni a kiegészítőről.

2009.02.04 15:55 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 02. 04. 20:21
ahh már aszthittem a CW trailer...
am szépek a képek

sadam5
Offline
2009. 02. 04. 20:42
Ahh, ez nekem nem hir, hisz en keszitettem a kepeket Ja lattam oket "Live"-on es kutya fogja oket letolteni...

Athlon
Offline
2009. 02. 05. 14:33
Tetszik hogy olyan stílusúak mint a IV-s artworkok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink