Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV LD - Új információk és képek

2009.02.10 16:02  |  Írta: Ben Dover

Úgy tűnik, ahogy egyre közelebb van a GTA IV: The Lost and Damned megjelenése, egyre több portál próbálja exluzív infókkal ellátni a nagyközönséget. Az elmúlt egy-két napban számos új és érdekes dolog került publikálásra a GTA IV első DLC-jével kapcsolatban, amiket mi ebbe a hírbe foglalunk össze.

Infók a Maxim oldalától

A Maxim.com weboldala két új képet publikált a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned nevezetű, csak Xbox 360-ra megjelenő DLC-ről. Emellett egy rövidebb leírással is szolgáltak a kiegészítőt illetően, ám csak kevés érdekességet tudhattunk meg belőle:

GTA GTA

  • A grafikai effektek mintha kicsivel szebbek lennének a GTA IV-hez képest, valamint a "kezelőfelület" is vadabb hangulatú, motoroshoz illő.
  • Az új automata 9mm-es pisztoly 10 töltényt lő rövid idő alatt. Ezt már a GameTrailers videójában is lehetett látni.
  • Küldetéssel kapcsolatos SPOILER! A Maxim szerkesztői három küldetést próbáltak ki: "Action/Reaction", "Buyer's Market" és "Shifting Weight". Ez utóbbi során egy motor hátuljáról kell helikoptereket és rendőrautókat likvidálni az Assault Shotgun segítségével. A "Buyer's Market" pedig lényegében a GTA IV-ben lévő "Museum Piece" című misszió, csak Johnny szemszögéből, akinek el kellett menekülnie a zsaruktól.
  • A "The Lost and Damned" sztorijának végigjátszásához körülbelül 10-20 órára lesz szükség. Ez majdnem annyi, mint a Chinatown Wars teljesítése!

A Rockstar átpártol az iTunes-hoz

A Grand Theft Auto IV egyik remek ötlete a játékban megtalálható ZiT rendszer, amely során a rádiókban hallható zeneszámok címének lekérése után azokat meg lehet vásárolni az Amazon MP3 adatbázisából. Nos, ez a szolgáltatás természetesen a Lost and Damned feltelepítésével is megmarad, ezúttal viszont az iTunes veszi át az online vásárlás jogait...

A Rockstar körülbelül 10 hónapja működik együtt az Amazon weboldalával, de Ivan Pavlovich, a GTA IV zenei felügyelőjének állítása szerint anno azért választották az Amazon MP3-at, mert ott a teljes adatbázis DRM mentes. 2009 januárjára azonban az iTunes is eltüntette ezt a fajta másolásvédelmet a rendszeréből; a váltás oka, hogy sokkal több iTunes felhasználó van világszerte, ami így a Rockstar számára is előnyösebb. Az iTunes szolgáltatás a GTA IV: The Lost and Damned megjelenésével lesz elérhető a ZiT-en.

Hivatalos GameStop végigjátszás

A Gamestop.com egy újabb elemmel frissítette adatbázisát, mégpedig egy Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned Official Strategy Guide nevezetű, mindent leíró, részletes végigjátszással. A leírásuk alapján a segédlet többek között a következő játékelemeket tárgyalja ki részletesen, hogy a játékosnak már csak végig kelljen vinnie azokat:

• Küldetések: Térképek és leírás minden küldetéshez, plusz részletes segédlet az új mellékküldetésekhez, motor lopásokhoz, bandaháborúkhoz, random karakterekhez és egyéb tevékenységekhez, amelyek szükségesek a 100%-os teljesítéshez.
• Térképek: Szerezz életet, pajzsot és fegyvereket, akárhol is vagy! Térképeink megmutatják, hogy a küldetések alatt hol találhatod meg őket. Felvehető tárgyak, gyűjtenivaló cuccok, érdekességek... Minden, amire szükséged van!
• Titkok: A részletes leírásaink és térképeink felfedik az összes Tengeri Sirály pontos rejtekhelyét egész Liberty Cityben.
• Jármű Bemutatóterem: Leírás Liberty City minden járművéről.
• Multiplayer: Részletes segédlet az új multiplayer játékmódokhoz.

Frissült a GTA IV hivatalos oldala

Végül, de nem utolsó sorban a Grand Theft Auto IV hivatalos weboldala is egy kisebb frissítést kapott. A "People & Places" szekcióhoz ugyanis hozzáadták Congressman Thomas Stubbs profilját. Az említett úriember Liberty City képviselője, és minden bizonnyal lesz szerepe a Lost and Damnedben is. A profilján belül egyébként elolvashatjuk elmés hozzászólásait, és ellátogathatunk a Twitter azonosítójára is.

Források: Maxim.com | Variety.com | GameStop.com | GTA IV: Congressman Thomas Stubbs

Athlon

Offline
2009. 02. 10. 16:52
10-20 óra? Jobb mint amire számítottam.
Úgy néz ki az a forma mint U.L. Paper
sadam5

Offline
2009. 02. 10. 22:22
Umm, hidd el A12 az kevesebb, a gta 4-et kevesebb, mint 15 ora alatt ilehet vinni, szoval ahh...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak