Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Új információk és képek

Úgy tűnik, ahogy egyre közelebb van a GTA IV: The Lost and Damned megjelenése, egyre több portál próbálja exluzív infókkal ellátni a nagyközönséget. Az elmúlt egy-két napban számos új és érdekes dolog került publikálásra a GTA IV első DLC-jével kapcsolatban, amiket mi ebbe a hírbe foglalunk össze.

Infók a Maxim oldalától

A Maxim.com weboldala két új képet publikált a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned nevezetű, csak Xbox 360-ra megjelenő DLC-ről. Emellett egy rövidebb leírással is szolgáltak a kiegészítőt illetően, ám csak kevés érdekességet tudhattunk meg belőle:

GTA GTA

  • A grafikai effektek mintha kicsivel szebbek lennének a GTA IV-hez képest, valamint a "kezelőfelület" is vadabb hangulatú, motoroshoz illő.
  • Az új automata 9mm-es pisztoly 10 töltényt lő rövid idő alatt. Ezt már a GameTrailers videójában is lehetett látni.
  • Küldetéssel kapcsolatos SPOILER! A Maxim szerkesztői három küldetést próbáltak ki: "Action/Reaction", "Buyer's Market" és "Shifting Weight". Ez utóbbi során egy motor hátuljáról kell helikoptereket és rendőrautókat likvidálni az Assault Shotgun segítségével. A "Buyer's Market" pedig lényegében a GTA IV-ben lévő "Museum Piece" című misszió, csak Johnny szemszögéből, akinek el kellett menekülnie a zsaruktól.
  • A "The Lost and Damned" sztorijának végigjátszásához körülbelül 10-20 órára lesz szükség. Ez majdnem annyi, mint a Chinatown Wars teljesítése!

A Rockstar átpártol az iTunes-hoz

A Grand Theft Auto IV egyik remek ötlete a játékban megtalálható ZiT rendszer, amely során a rádiókban hallható zeneszámok címének lekérése után azokat meg lehet vásárolni az Amazon MP3 adatbázisából. Nos, ez a szolgáltatás természetesen a Lost and Damned feltelepítésével is megmarad, ezúttal viszont az iTunes veszi át az online vásárlás jogait...

A Rockstar körülbelül 10 hónapja működik együtt az Amazon weboldalával, de Ivan Pavlovich, a GTA IV zenei felügyelőjének állítása szerint anno azért választották az Amazon MP3-at, mert ott a teljes adatbázis DRM mentes. 2009 januárjára azonban az iTunes is eltüntette ezt a fajta másolásvédelmet a rendszeréből; a váltás oka, hogy sokkal több iTunes felhasználó van világszerte, ami így a Rockstar számára is előnyösebb. Az iTunes szolgáltatás a GTA IV: The Lost and Damned megjelenésével lesz elérhető a ZiT-en.

Hivatalos GameStop végigjátszás

A Gamestop.com egy újabb elemmel frissítette adatbázisát, mégpedig egy Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned Official Strategy Guide nevezetű, mindent leíró, részletes végigjátszással. A leírásuk alapján a segédlet többek között a következő játékelemeket tárgyalja ki részletesen, hogy a játékosnak már csak végig kelljen vinnie azokat:

• Küldetések: Térképek és leírás minden küldetéshez, plusz részletes segédlet az új mellékküldetésekhez, motor lopásokhoz, bandaháborúkhoz, random karakterekhez és egyéb tevékenységekhez, amelyek szükségesek a 100%-os teljesítéshez.
• Térképek: Szerezz életet, pajzsot és fegyvereket, akárhol is vagy! Térképeink megmutatják, hogy a küldetések alatt hol találhatod meg őket. Felvehető tárgyak, gyűjtenivaló cuccok, érdekességek... Minden, amire szükséged van!
• Titkok: A részletes leírásaink és térképeink felfedik az összes Tengeri Sirály pontos rejtekhelyét egész Liberty Cityben.
• Jármű Bemutatóterem: Leírás Liberty City minden járművéről.
• Multiplayer: Részletes segédlet az új multiplayer játékmódokhoz.

Frissült a GTA IV hivatalos oldala

Végül, de nem utolsó sorban a Grand Theft Auto IV hivatalos weboldala is egy kisebb frissítést kapott. A "People & Places" szekcióhoz ugyanis hozzáadták Congressman Thomas Stubbs profilját. Az említett úriember Liberty City képviselője, és minden bizonnyal lesz szerepe a Lost and Damnedben is. A profilján belül egyébként elolvashatjuk elmés hozzászólásait, és ellátogathatunk a Twitter azonosítójára is.

Források: Maxim.com | Variety.com | GameStop.com | GTA IV: Congressman Thomas Stubbs

2009.02.10 16:02 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 02. 10. 16:52
10-20 óra? Jobb mint amire számítottam.
Úgy néz ki az a forma mint U.L. Paper

sadam5
Offline
2009. 02. 10. 22:22
Umm, hidd el A12 az kevesebb, a gta 4-et kevesebb, mint 15 ora alatt ilehet vinni, szoval ahh...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink