Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Videó elemzés és Amazon ajánlat

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/gtaplace.hu/public_html/funkciok.php on line 131: imagecreatefromjpeg(kepek/albumok/65/gta_3782_a012.jpg): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/gtaplace.hu/public_html/funkciok.php on line 145: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/gtaplace.hu/public_html/funkciok.php on line 147
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /var/www/gtaplace.hu/public_html/funkciok.php on line 166: chmod(): No such file or directory

Tegnap jelent meg az első olyan videó, amelyben "mozgás közben" láthatjuk a Rockstar Games következő üdvöskéjét, a Grand Theft Auto Chinatown Wars című játékot. A videó a Gamestop.com egyik ajánlatát hivatott promocionálni, és talán ennek apropóján az Amazon.com online bolt is egy hasonló exkluzív ajándékkal próbált kedveskedni a játékot előrendelő játékosoknak.

Aki ugyanis az előbb említett weboldalon kívánja előrendelni a Chinatown Wars-t, az a játék mellett egy kódot is kap, amely segítségével a játékon belül hozzáférhetünk egy speciális Infernus autóhoz (kép jobbra). Azt azonban meg kell említeni, hogy ez az ajándék csak 4%-os teljesítési szint után lesz elérhető, amikor is megnyílik egy Auto Merchant nevezetű autókereskedés. A kód használatával egy golyóálló piros Infernus tölthető majd le a Rockstar Social Club-ról, és a játékban majd $1200 dollárért lehet megvásárolni az említett autókereskedésben (addigra már bőven lesz ennyi pénze Huang Lee-nek).

Emellett néhány új képpel és 1 artworkkel is gazdagodott a galériánk. A képeken végre teljes nézetben láthatjuk a két képernyőt, és a PDA egyes elemei is jól kivehetőek. Az új artworkön egy Ling nevű lányt láthatunk - egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepe lesz a játékban, de őt már a borítón is felfedezhettük.

GTA GTA GTA

A végére hagytuk a hírünk címéül is szolgáló Videó Elemzést. Ha érdekel az iromány, kattints a "Folytatás..." feliratra, vagy a hír címére!

Elemzés

Hossza: 0:31
Zene: Ismeretlen (ha valaki felismeri, szóljon kommentben!)

Az első videó, amely működés közben is bemutatja a Chinatown Wars-t, a Gamestop jóvoltából látott napvilágot 2009. február 20-án. A népszerű amerikai Conan O'Brien talk-show szünetében vetítették le TV reklámként. A Gamestop.com internetes játékportál és -áruház 2008 decemberében jelentette be azon ajánlatát, hogy a Chinatown Wars-t előrendelő vásárlók a játék mellé exkluzívan kapnak egy speciális kódot is, amely segítségével $10,000 dollárral és korlátlan Ammu-Nation hozzáféréssel kezdhetik el a sztorit. Ez a videó gyakorlatilag az ajánlatukat hivatott reklámozni.

Sajnos a klipben kevés játékbeli akciót láthatunk - azt is áttűnések és bevágások formájában. A rövid videó nagy részében egy párbeszédet figyelhetünk meg a főhős, Huang Lee és nagybátyja, Wu "Kenny" Lee között. Az átvezető animáció nem mozgókép, csupán több egymásra rakott artwork, de ez már korábban is megerősítést nyert. Így gyakorlatilag ilyen képregényszerű bejátszások fognak az egyes missziók előtt vagy után szerepelni. A párbeszéd szövege magyarul a következő:

Chinatown. Liberty City. USA.

Wu "Kenny" Lee:
"Unokaöcsém, mi a legfontosabb egy birodalom felépítéséhez?"
Huang Lee: "Bankárrá válni és megszerezni a kormány támogatását?"
Wu "Kenny" Lee: "Nem. Csak a szervezett bűnözők maradnak életben."
Huang Lee: "Hát akkor? PÉNZ? FEGYVEREK? MINDKETTŐ?"
Wu "Kenny" Lee: "Nagyon okos vagy, fiam."

Gamestop promóció:
"Rendeld elő a Grand Theft Auto Chinatown Wars-t a Nintendo DS-re, és kezdj $10,000 dollárral és a legjobb fegyverekkel - csak a Gamestop-nál!"

Ha jobban megfigyeljük a párbeszédet, egyértelműen a Gamestop ajánlatára utal, elég ha csak megnézzük Huang Lee két kérdését: "Pénz? Fegyverek?". A párbeszédet követően - sőt egy kis ideig azzal párhuzamosan - rövid jeleneteket láthatunk magából a játékmenetből. Sajnos ezekből nem sok látszik, ám néhány dolgot kivehetünk. Lássuk most ezeket a jeleneteket:

Ezen a képkockán két jelenet látható. Huang feje mellett balra a főhős egy lángszóróval okoz némi pusztítást a városban. Először egy (vagy több) embert gyújt meg, majd kissé jobbra fordulva egy rendőrautót - és talán egy rendőrt is - "forró pillanatokban" részesít. Ha mozgás közben megnézzük az egész jelenetet, láthatjuk, amint egy fehér kör jelenik meg a célpontok alatt.

Huang fejétől jobbra a főhős egy elég nagy tűzerejű (valószínűleg valamilyen gépkarabély) fegyverrel lő szét egy helikoptert, majd a következő célpontja egy furgon lesz. A furgon robbanása tisztán kivehető, bár ezt az effektet már több képen is láthattuk.

A videó további részében három jelenet látható. A bal oldalin Huang Lee a belvárosban menekül valaki elől (vagy épp ő üldöz valakit), közben mögötte autók járják az utakat. Érdemes megfigyelni a bal oldalon látható reklámokat, valamint hogy milyen szépen ki van dolgozva az autók fénye - lévén hogy a jelenetben éjszaka van.

A középső részen eközben ferdeszemű karakterünk egy piros autóval hajt végig a Dukes Bay Bridge-en, majd beér Bohan szigetére - amint azt a zöld útjelző tábla is bizonyítja. A jobb felső sarokban látható, hogy főhősünk 1 csillagos körözési szinttel rendelkezik, amit a csillag alatt látható rendőrautó kiiktatásával rázhat le.

Végül pedig a harmadik jelenetben Huang egy motorral száguldozik Algonquin szigetén. A jobb alsó sarokban megjelenik egy "The E..." felirat, ami minden bizonnyal a The Exchange nevű városrészre utal.

Ennyi lenne az elemzésünk számotokra, ne feledjétek, hamarosan sok új információ lát napvilágot a Nintendo kézikonzoljára érkező új GTA-ról.

2009.02.21 10:39 ▪ Írta: Ben Dover

Rebuska
Offline
2009. 02. 21. 13:19
Fent a második képen a térképen jelez egy benzinkutat.Lehet hogy tankolni is kell majd a játékban?

Bence (Visali)
Offline
2009. 02. 21. 13:33
A benzinkúton lehet molotov koktélt készíteni, szerintem inkább azért jelöli.

Athlon
Offline
2009. 02. 21. 13:39
Ezek a kódok pl: Infernus, meg Ammunation azek egységesek lesznek vagy minden játékhoz tartozik ez? Mert ha egységes akkor nem egy nagy ajánlat, valaki úgyis felteszi netre.

Rebuska
Offline
2009. 02. 21. 16:37
Igazad van.Lehet hogy inkább molotov koktél készítéshez lesz a benzinkút mert eddig egy GTA-ban sem kellett tankolni.

sadam5
Offline
2009. 02. 22. 03:41
Ez a kod ez hulyeseg es igassagtalan szerintem. Szal a map ugyan az lesz, mint a GTA IV-ben? Meg meg egy erdekesseg az az, hogy mi meg a DLC-ben sem kaptunk langszorot ebben meg lesz, remelem a masodik DLC-ben lesz.

Athlon
Offline
2009. 02. 22. 09:10
Azért van 1-2 különbség a 2 játék között. Itt valahogy jobban meg lehet oldani hogy minigun meg lángszóró legyen. Ráadásul itt katonaság is van úgyhogy valamivel védekezni kell ellenük.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink