Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar: A játék jövője a DLC

Manapság egyre több játékhoz készítenek DLC-ket, azaz letölthető tartalmakat (DownLoadable Content). Ezek általában nem működnek az alapjáték nélkül, ám annak játékmenetét jelentősen feldobják némi extra tartalommal. A Grand Theft Auto franchise legújabb darabja rögtön két DLC-vel kecsegtet a rajongóknak, amelyek közül az egyik (The Lost and Damned) már meg is jelent.

A Rockstar Games egyik álláspontja szerint - amelyet valószínűleg a The Lost and Damned rendkívüli sikereit látván jelentettek ki - ezek a letölthető tartalmak jelentik a videójátékok jövőjét. A cég vezető fejlesztője, Jeronimo Barrera a legutóbbi Major Nelson podcastben kijelentette:

"Úgy gondolom, hogy az emberek ebben látják a játék jövőjét, ahogy mi is," - majd hozzátette: "Nyilvánvalóan folytatjuk további teljes játékok fejlesztését, de az Xbox Live és a letölthető tartalmak iránt is érdeklődünk."

Mindenki döntse el maga, hogy mit gondol erről a kijelentésről, de egy biztos: ha a Rockstar fejlesztői érdeklődnek valami iránt, abban mi, rajongók csak pozitívan részesedhetünk.

2009.02.23 22:24  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 02. 24. 09:10
miattam aztán jelenthetik a jövőt, de ne csak új történetet meg szereplőket kapjon a játék, hanem egy új várost is.

Athlon
Offline
2009. 02. 24. 14:32
Új várossal a teljes játék gyarapodjon majd, és a DLCkkel az új városokban rejlő lehetőségeket használják majd ki teljesen.

MateL
Offline
2009. 02. 24. 15:12
Meg az milyen lenne már, hogy egy DLC mondjuk egy új szigetet is ad? Hozzáépítették Liberty City-hez?


Offline
2009. 02. 24. 16:15
a régit szarjuk le, egy másik sziget legyen, mondjuk menjünk vissa vc-be... vagy mittomén miattam akármi lehet csak legyen új város is

MateL
Offline
2009. 02. 24. 16:22
: Nincs kizárva - egy új részben...

remedy
Offline
2009. 02. 24. 17:22
Engem cs az érdekel h ne csak boxra legyenek dlc-k

Athlon
Offline
2009. 02. 25. 18:34
Csak akövetkező lesz még boxra, de utána már biztosan mind3 paltformra kijön. A R*-nak is ez az érdeke. Csak itt a Microsoft fizetett az exlúzivitásért.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink