Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Még több PSP epizód?

2009.03.01 18:33  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: MTV Multiplayer

Emlékeztek még arra az időszakra, amikor a Rockstar Games exkluzív, Sony gépekre fejlesztett Grand Theft Auto játékokkal kedveskedett rajongóinak? Nos, a GTA exkluzivitásáért tartó több éves harc a Microsoft és a Sony között most ismét forduló ponthoz érkezett, melynek köszönhetően 2009-ben akár egy teljesen új játékot is kaphatunk Rockstaréktól, kedvenc handheld gépünkre, mely a PlayStation Portable nevet viseli...

Úgy tűnik, a Rockstar Games-nél dolgozó arcok nem csupán a játékosok minden rétegét akarják elérni újabbnál-újabb játékaikkal, hanem a nagyobb cégek figyelmére is számítanak. Ezúttal is ez történt, ugyanis a DS-re megjelenő Chinatown Wars, ismét felkeltette a japán cég érdeklődését, így már folynak a tárgyalások, egy esetleges PSP-s rész fejlesztéséről.

Az MTV által üzemeltetett Multiplayerblog leközölt ugyanis egy kisebb irományt, ahol az interjúalany, John Koller [A Sony Észak Amerikai PSP-s divíziójának fejese] igen pozitívan beszél a két cég kapcsolatáról. Állításuk szerint a sorozat két eddig kiadott PlayStation Portable kompatibilis tagja, a konzol legjobban eladott játékai közé sorolható, tehát nem hagyják veszni a lehetőséget, melyből tulajdonképpen eszméletlen mértékű bevételeket szereztek még annak idején is.

Koller a kérdésre, melyben a Nintendo DS-re márciusban megjelenő CW-ről faggatták csak annyit mondott, hogy a két cég között igen szoros kapcsolat alakult ki, ezért képesek felfogni, hogy kedvenc játékfejlesztőinknek, saját belátásuk szerint kell elrendezni üzleti ügyeiket. Ettől függetlenül viszont még mindig jó kapcsolatban állnak, tehát a PlayStation konzolok egyáltalán nem kerültek ki a fejlesztési tervek alól…

Fontos megjegyezni, hogy egyetlen új rész sem került bejelentésre!

Athlon

Offline
2009. 03. 01. 18:40
Úgy legyen. Szerintem ez is a IV-s LC-ben lenne, de a grafikai motor nem tudom hogy milyen lenne. RAGE-t bírná?
Leone

Offline
2009. 03. 01. 19:17
Igen, ha jól tudom az LCS és a VCS is ezt a motort használta, vagyis egy kezdetlegesebb verzióját, mert az EA akkortájt vásárolta fel a Renderware tulajdonosait, a Criterion-t.


Offline
2009. 03. 01. 19:18
San Andreas Stories woooooooo
király lenne
Athlon

Offline
2009. 03. 01. 19:24
Engem nem érdekelne ha visszatérnének 1 játék erejéig a III-s timeline-hoz, de a SAS kéne.
sadam5

Offline
2009. 03. 02. 05:54
Na ez jo hirnek hangzik, bar meg nics semmi nagyon mondva. Remelem meg tobb hir lesz az elkovetkezo honapokban errol plusz ugye az uj DLC-rol!
jana4

Offline
2009. 03. 03. 14:18
reméljük a legjobbakat, remélem, ebben távoli multi is lesz.
zsolt

Offline
2009. 03. 03. 20:46
SAS az tényleg jó lenne.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 41 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak