Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Információk a rádiókról

A március 20-án megjelenő Grand Theft Auto Chinatown Wars-ról már elég sok információnk van, azonban a GTA sorozat másik nagy erősségét képező játékbeli rádióállomásokról, vagy zenei tartalmakról vajmi keveset lehet tudni.

A Rockstar Games egy közleményben azonban elhintett néhány információt a zenékkel kapcsolatban. Fény derült arra, hogy a játékban többek között jelen lesznek az ElectroChoc, az IF99, a Tuff Gong, a The Beat és a Radio Broker rádióállomások is. Minden rádió repertoárján saját kezűleg válogatott, licenszelt instrumental számok szerepelnek majd, olyan előadókkal, mint például Deadmau5, Truth & soul, Ticklah, Prairie Cartel vagy az Alchemist.

Aki esetleg nem lenne tisztában az instrumental fogalmával, azoknak egy idézet a wikipédiáról: "Az instrumental szám egy olyan zenei kompozíció vagy felvétel, amely nem tartalmaz dalszöveget vagy egyéb más éneket; az egész szám zenei hangszerekkel készült. A kifejezést inkább a népszerűbb zenékre használják, semmint az olyan műfajokra, mint az európai klasszikus zene."

2009.03.12 15:25  ▪ Forrás: Ve3tro  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 03. 12. 15:46
Ha a Beat lesz akkor már jó

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink