Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Problémás frissítési rendszer

2009.04.24 16:02  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Rockstar Games

Mikor a Grand Theft Auto IV számítógépes verziójával kapcsolatban jelentünk, általában minden játékos örömmel fogadna egy újabb javítást, mellyel talán a sokak által érzékelt problémákat orvosolhatják mind a Rockstar Games, mind pedig a Games for Windows Live szakemberei. Ismét egy ilyen frissítésről van szó, ám ezúttal azonban egy kisebb problémára is fény derült…

Akik a játék belső kezelési felületét használva szerezték be a legújabb GfWL kliensfrissítést, azoknak ajánlott letölteni egy hivatalosan kiadott javítást, mivel a fentebb említett Microsoft oldali patch nagyon sok problémát okozhat a játékosoknak. A GTAForums.com lelkes felhasználóinak köszönhetően tehát már intézkedett a Rockstar-os fejlesztőbrigád, így a hivatalos oldalról letölthetővé tették a „javítás javítását”, amit ezáltal minden átlag játékos magáénak tudhat.

Ajánlják azt is, hogy a továbbiakban csak és kizárólag a fent említett hivatalos linkről szedjük a Games for Windows Live klienshez készített kiegészítő frissítéseket, mivel a játék belső frissítés kezelője bugokat és egyéb meglepetéseket idézhetnek elő a grafikai megjelenésben, illetve játékmenetben.

Kellemes játékot kívánunk a továbbiakban minden kedves látogatónknak!

alexander1995

Offline
2009. 04. 24. 17:02
Most akkor vagy annyira rossz a GTA IV PC, h még mint Games for Windows-os játék sem állja meg a helyét, és kivételesen nem a Microsoftot kell hibáztatni, vagy a Rockstarnak nem igazán kellene a PCt mint a Microsoft egyik platformját használni
jana4

Offline
2009. 04. 24. 17:05
vagy a Rockstarnak nem igazán kellene a PCt mint a Microsoft egyik platformját használni.
úgylegyen! én a PCt mindig is azért szerettem, mert független.
Hannibal

Offline
2009. 04. 25. 14:58
Amennyire nekem lejött, a Microsoft szúrta el vhol, nem? Még jó h én mindig a setupos változatot telepítettem, ez a Live cucc nem nyerte el a tetszésemet.
Leone

Offline
2009. 04. 25. 18:50
Az a probléma, hogy nem tudni. Most vagy a Microsoft oldaláról rontották el a frissítési procedúrát, vagy ugye Rockstar-ék rosszul implementálták.
MateL

Offline
2009. 04. 25. 18:56
Leone: Én valahogy erősen a redmondi cégre saccolok

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak