Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City trailer szeptember 1-jén!

A bejelentések még mindig tartanak, egészen holnapig (péntek), hiszen az időeltolódás miatt Rockstaréknál még javában nappal van (valószínűleg akkor az amerikai stúdióból vezetik a Twittert). A PSP-s Chinatown Wars képek után a Rockstar elindította másik nagy várományosa, a PSP-re készülő Beaterator c. zenemixer hivatalos oldalát, mellyel egyidőben egy új trailer is felkerült, a világhírű rapper/producer, Timbaland szereplésével.

A Rockstar Games azonban nem áll meg ennyinél. A hivatalos oldalukon közzétett legfrissebb hír szerint szeptember 1-jén (kedden) jelentetik meg a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City várva várt trailerét. Úgy tűnik, hogy most nem külön trailer lesz a "The Ballad of Gay Tony" számára, bár a Rockstar oldalán odaírták, hogy a második DLC szerepel benne. A nagy hírhez egy igen sejtelmes képet is mellékeltek, valószínűleg néhány képkocka a közelgő videóból:



A képkockákon a Ballad of Gay Tony főhősét, Luis Fernando Lopez-t láthatjuk, amint egy helikopterből (vagy repülőből?) ugrik ki ejtőernyővel (!!) a hátán. Nos, nem tudjuk, hogy így érkezik-e Liberty City-be, és csak egy átvezető animáció az egész, vagy valóban plusz elfoglaltságnak tekinthetjük az ejtőernyőzést. Nektek mi a véleményetek? Fejtsétek ki a hozzászólásokban! :)

UPDATE: Utólag vettem észre, hogy néhány képkockán látszik a helikopter rotorjának a vége felül, tehát biztosan helikopterről van szó. A GTA4.net egy egyszerű ötleten kiindulva készített egy gif animációt a meglévő képkockákból, így egy kis ízelítőt kaphatunk a trailerből :D Íme:


(Ne nézd sokáig, mert elszédülsz :P)
2009.08.27 23:39  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 08. 27. 23:48
Én a Manhunt 2-őt várom már hogy bejelentsék mikor jön ki PC-re (hamár a TLaD nemjött ki PC-re legalább az kijön)

madness
Offline
2009. 08. 28. 00:03
Hogy pont most akartam menni aludni hát már azt nem fogok tudni az biztos. Már ebből látszik hogy marha nagyot fog ütni/szólni ez a DLC az már bisztos. Am ebből nem bisztos hogy repcsiből ugrik ki nekem inkább a maverick oldalsó részére emlékeztet ez a "ugrópont". De ettől még berakhatnak egy shamalt vagy dodo-t. Véleményem hogy vagy kapunk ejtőernyőt és ha kigondolunk ugrani a heliből vagy a rotterdam tower tetejéről úgy használhatjuk, vagy ez + valami dodo féleséget is kapunk. Ezek a képkockák bisztos küldetés közben vannak vagy animációban mert ha gameplay akkor a pilótafülkéből ugrana ki Luis, de az sincs kizráva hogy magunk nem használhatunk csak animáció. Hát a fél lábam adnám hogy PC-én jtszhassak vele és TlAD-al. Hú de várom már elsejét.

MateL
Offline
2009. 08. 28. 00:06
madness: Így kell írni helyesen: "biztos" Azt a repülős dolgot javítottam, valahogy nekem repülő ugrott be elsőre, hiszen arról szoktak ejtőernyővel ugrálni a népek

madness
Offline
2009. 08. 28. 00:49
Jól írtad mert a helikopter is repülő mivel repül én csak tovább próbáltam rendszertanilag kategorizálni.( "hugom mondja mindig a helikről hogy nézzétek repülő" nem az helikopter "nem mindegy repül tehát repülő!) Amúgy felesleges lenne belerakni repülőt mert nagyon nem lehet vele hova leszálni meg bisztos sokan azzal jönnének hogy "terrorista nevelde" a játék hogy, repülővel kamikázézunk a felhőkarcolók között,de ez a tábor már nem olyan nagy és felkapott mint a GTA III idején, attól rakhatnak bele. Észrevettem a hibát már alig látok, próbálok virrasztani.

Leone
Offline
2009. 08. 28. 06:44
A repülők hiánya már a GTA III korszakában is inkább más okok miatt volt jelen. A Dodo pont azért volt nehezen reptethető, mert a pálya bizonyos részei a játékban nem voltak szilárdak. GTA IV-ben meg nem azért nincs, mert nem lenne rá igény...

Amúgy érdemes vetni egy pillantást http://i173.photobucket.c.../Photo-0023.jpg a képre. Látható, hogy Luis épp szabadesés közben van, hátán az ejtőernyővel... ergo az immár biztosra vehető, hogy nem csak átvezető animációként használhatjuk ezt a lehetőséget.

RedDragon
Offline
2009. 08. 28. 08:09
Ez a kép a gamecomon készült? Akkor csak volt ott valami. Sőt utasíttás is van gondolom mint SA-ban hogy most már nyisd ki az ernyőt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink