Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Chinatown Wars - iPhone-on és iPod Touch-on is!



Bizony, jól olvastátok a címet. A Nintendo DS sikerjátéka, a GTA: Chinatown Wars - amelynek PSP portja idén október 23-án érkezik az európai boltokba - megjelenik Apple iPhone™ okostelefonra, illetve iPod® Touch-ra is még idén ősszel!
Alább a hivatalos sajtótájékoztató a Take-Two-tól:

New York, NY – 2009. augusztus 31. - A Rockstar Games, a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) híres kiadója örömmel jelenti be, hogy a 2009-es "Legjobb Handheld Játék Stúdió" díjnyertes Rockstar Leeds nagynevű játéka, a kritikusok által is elismert Grand Theft Auto: Chinatown Wars idén ősszel megjelenik iPhone™ és iPod® touch platformokra is.

"A Chinatown Wars egy tökéletes választás az iPhone és az iPod touch számára," tette hozzá Sam Houser, A Rockstar Games alapítója. "Nagyon örülünk, hogy elhozhatjuk az Apple új játékplatformjaira Liberty City ilyen szintű részletességgel bíró, magával ragadó játékmenettel rendelkező, hihetetlenül nagyratörő változatát."

A Grand Theft Auto: Chinatown Wars jelenleg Nintendo DS™ konzolon érhető el, és szintén ősszel megjelenik PlayStation®Portable rendszerre is. A játék Huang Lee történetét követi, aki egy fiatal triád bandatagként Liberty City-be utazik apja titokzatos halála után. Mialatt a játékos végigjárja az utcákat, egyre inkább fény derül az igazságra a Triad bűnszervezetben rejlő korrupció és bűncselekmények mögött, így biztosítva azt az egyedülálló élményt, amely már a Grand Theft Auto franchise védjegyévé vált.

A Rockstar Games, pontosabban a handheld gépekre szakosodott Rockstar Leeds ezzel először készít játékot az Apple sznob-telefonjára. Mint tudjuk, az iPhone és az iPod Touch egyaránt rendelkezik érintőképernyővel, így minden bizonnyal eléri majd a Nintendo DS szintjét, mind játékélményben, mind grafikában. (Sőt, az iPhone talán még erősebb hardverrel is bír, mint a DS) A hatalmas bejelentés mellett elmondták még, hogy hamarosan ("very soon") képeket is kapunk az új portról. Egyébként a Rockstar zenekészítő játéka, a Beaterator is megjelenik a iPhone-ra és iPod Touch-ra.

LINK: Hivatalos sajtóközlemény
2009.08.31 19:27  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 08. 31. 19:42
(Y) sztem az ipod-os cw grafikája a psp-s és a ds-es verzió graf-ja között lesz. ha nem is közötte, a ds-esnél csak jobb lehet

zsolt
Offline
2009. 08. 31. 20:04
És még arról volt szó, hogy DS exlúzív...

MateL
Offline
2009. 08. 31. 20:10
zsolt: Arról nem volt szó

Athlon
Offline
2009. 08. 31. 20:15
Háhá befosok!!! Nagyon jó lesz, ja és van Episodes from LC boxart a Twitteren.
Luis öltönyben!


Offline
2009. 08. 31. 20:22
jaja azt is láttam már nagyon szép lett

MateL
Offline
2009. 08. 31. 20:25
Hála wantoonak, sajnos minden hírre többet kell várnotok (mióta hiba volt az oldallal augusztus elején). De írom, nyugi...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink