Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA: Chinatown Wars - iPhone-on és iPod Touch-on is!

2009.08.31 19:27  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Games


Bizony, jól olvastátok a címet. A Nintendo DS sikerjátéka, a GTA: Chinatown Wars - amelynek PSP portja idén október 23-án érkezik az európai boltokba - megjelenik Apple iPhone™ okostelefonra, illetve iPod® Touch-ra is még idén ősszel!
Alább a hivatalos sajtótájékoztató a Take-Two-tól:

New York, NY – 2009. augusztus 31. - A Rockstar Games, a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) híres kiadója örömmel jelenti be, hogy a 2009-es "Legjobb Handheld Játék Stúdió" díjnyertes Rockstar Leeds nagynevű játéka, a kritikusok által is elismert Grand Theft Auto: Chinatown Wars idén ősszel megjelenik iPhone™ és iPod® touch platformokra is.

"A Chinatown Wars egy tökéletes választás az iPhone és az iPod touch számára," tette hozzá Sam Houser, A Rockstar Games alapítója. "Nagyon örülünk, hogy elhozhatjuk az Apple új játékplatformjaira Liberty City ilyen szintű részletességgel bíró, magával ragadó játékmenettel rendelkező, hihetetlenül nagyratörő változatát."

A Grand Theft Auto: Chinatown Wars jelenleg Nintendo DS™ konzolon érhető el, és szintén ősszel megjelenik PlayStation®Portable rendszerre is. A játék Huang Lee történetét követi, aki egy fiatal triád bandatagként Liberty City-be utazik apja titokzatos halála után. Mialatt a játékos végigjárja az utcákat, egyre inkább fény derül az igazságra a Triad bűnszervezetben rejlő korrupció és bűncselekmények mögött, így biztosítva azt az egyedülálló élményt, amely már a Grand Theft Auto franchise védjegyévé vált.

A Rockstar Games, pontosabban a handheld gépekre szakosodott Rockstar Leeds ezzel először készít játékot az Apple sznob-telefonjára. Mint tudjuk, az iPhone és az iPod Touch egyaránt rendelkezik érintőképernyővel, így minden bizonnyal eléri majd a Nintendo DS szintjét, mind játékélményben, mind grafikában. (Sőt, az iPhone talán még erősebb hardverrel is bír, mint a DS) A hatalmas bejelentés mellett elmondták még, hogy hamarosan ("very soon") képeket is kapunk az új portról. Egyébként a Rockstar zenekészítő játéka, a Beaterator is megjelenik a iPhone-ra és iPod Touch-ra.

LINK: Hivatalos sajtóközlemény


Offline
2009. 08. 31. 19:42
(Y) sztem az ipod-os cw grafikája a psp-s és a ds-es verzió graf-ja között lesz. ha nem is közötte, a ds-esnél csak jobb lehet
zsolt

Offline
2009. 08. 31. 20:04
És még arról volt szó, hogy DS exlúzív...
MateL

Offline
2009. 08. 31. 20:10
zsolt: Arról nem volt szó
Athlon

Offline
2009. 08. 31. 20:15
Háhá befosok!!! Nagyon jó lesz, ja és van Episodes from LC boxart a Twitteren.
Luis öltönyben!


Offline
2009. 08. 31. 20:22
jaja azt is láttam már nagyon szép lett
MateL

Offline
2009. 08. 31. 20:25
Hála wantoonak, sajnos minden hírre többet kell várnotok (mióta hiba volt az oldallal augusztus elején). De írom, nyugi...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak