Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW PSP - Exkluzív Zenék I. rész

2009.09.25 23:47  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar News Wire

Idén ősszel, egész pontosan október 23-án - épp nemzeti ünnepünk napján - jelenik meg Európaszerte a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP átirata, és bár nem bővelkedünk (egyelőre) az új képekben/videókban/infókban, azért néha-néha megtudhatunk valami újat Huang Lee PSP-s élményeiről...

Így történt ez most is, hiszen a Rockstar Games elindított egy úgynevezett "Exclusive Music in Chinatown Wars PSP" hírsorozatot, amely keretein belül mindig más és más, kizárólag a PSP változatban szereplő új rádióról/zenéről/előadóról rántják le a leplet. A "sorozat" első tagjaként a kanadai Anvil heavy-metál bandát ismerhetjük meg, illetve zenéjükből egy részlet is meghallgatható a hivatalos oldalon:

Az Anvil együttesre nagy hatással volt a Metallica, a Motörhead és a Slayer zenekarok muzsikái, ami nagyban érződik saját zenéjükön is. A Kanadában - és talán világszerte - rendkívül népszerű együttes hamarosan egy saját dokumentumfilmmel is elkészül, mely a "The Story of Anvil" címet viseli.

A jövő hét folyamán újabb exkluzív zenék lesznek hallgathatóak, előadóik bemutatásával együtt a Rockstar Games weboldalán!

Athlon

Offline
2009. 09. 26. 11:00
Picit jobb mint a DS-es hangok, de én inkább más zenére várok.
madness

Offline
2009. 09. 27. 10:42
Rittig hogy nem bírnak videót vagy képet mutatni nemigaz!!! EfLC-ből már van 4 videó kb 50 kép itt meg kb 10 kép oz jónapot. hamarabb is jelenik meg de érthető EfLC nagyob-felkapottabb- játék lessz de ha psp-ém van nem XBoxom hát melyiket várnám jobban?
SQUALLE3R

Offline
2009. 09. 27. 15:23
remélem nem csak 40 mp-es zenék lesznek meg hogy több csatorna
danike0052

Offline
2009. 10. 01. 18:17
Mil a zenéknek a címe ami itt meghallgatható? Valaki tudja esetleg?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak