Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Episodes from Liberty City - Új Trailer jövő héten

2009.10.02 17:07  |  Írta: Ben Dover

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City névre keresztelt csomag, mely mindkettő Xbox 360-as DLC-t tartalmazza, e hónap végén, 29-én érkezik meg a boltok polcaira, egyidejűleg a The Ballad of Gay Tony-val - amely különálló formában az Xbox LIVE rendszerről is letölthető lesz. Ezidáig egy videót kaptunk, amelyet trailernek szántak a fejlesztők, ám most jön a második is.

Akik fel vannak iratkozva a Rockstar Games hírleveleire, azok már megkapták a legújabb levelet is, amelyben többek között a Beaterator megjelenéséről és funkcióiról, valamint a legújabb Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony videók és hírek szerepelnek. Ez utóbbi az érdekes számunkra, ugyanis a felsorolás végén ez áll:

Aki esetleg nem tudná magyarra fordítani ezt a roppant egyszerű angol mondatot: a második hivatalos trailer jövő héten érkezik meg.

Ha még nem iratkoztál fel a Rockstar Games hírlevélre, tedd meg most, hiszen azonnal értesülhetsz a remek fejlesztőcsapat legújabb híreiről, és nem ritkán új infókat is felfednek benne - lásd ezt!

Nos, érdemes velünk maradni a további információkért, illetve azért is, mert készülünk egy meglepetéssel számotokra! (Ezúttal 100%, hogy teljesítjük ígéretünket - én nem Shotgun vagyok :P)

Athlon

Offline
2009. 10. 02. 17:24
Na szép, megjelenésig hetente jönnek majd a trailerek. Nem mintha ez akkora baj lenne Csak legyen hosszabb 1 percnél.
MateL

Offline
2009. 10. 02. 17:28
Ja, tetszik. Hát még mennyire tetszene ha ott lenne a végén hogy "Also coming to the PC".

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 33 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak