Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City - Új Trailer jövő héten

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City névre keresztelt csomag, mely mindkettő Xbox 360-as DLC-t tartalmazza, e hónap végén, 29-én érkezik meg a boltok polcaira, egyidejűleg a The Ballad of Gay Tony-val - amely különálló formában az Xbox LIVE rendszerről is letölthető lesz. Ezidáig egy videót kaptunk, amelyet trailernek szántak a fejlesztők, ám most jön a második is.

Akik fel vannak iratkozva a Rockstar Games hírleveleire, azok már megkapták a legújabb levelet is, amelyben többek között a Beaterator megjelenéséről és funkcióiról, valamint a legújabb Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony videók és hírek szerepelnek. Ez utóbbi az érdekes számunkra, ugyanis a felsorolás végén ez áll:

Aki esetleg nem tudná magyarra fordítani ezt a roppant egyszerű angol mondatot: a második hivatalos trailer jövő héten érkezik meg.

Ha még nem iratkoztál fel a Rockstar Games hírlevélre, tedd meg most, hiszen azonnal értesülhetsz a remek fejlesztőcsapat legújabb híreiről, és nem ritkán új infókat is felfednek benne - lásd ezt!

Nos, érdemes velünk maradni a további információkért, illetve azért is, mert készülünk egy meglepetéssel számotokra! (Ezúttal 100%, hogy teljesítjük ígéretünket - én nem Shotgun vagyok :P)

2009.10.02 17:07 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 02. 17:24
Na szép, megjelenésig hetente jönnek majd a trailerek. Nem mintha ez akkora baj lenne Csak legyen hosszabb 1 percnél.

MateL
Offline
2009. 10. 02. 17:28
Ja, tetszik. Hát még mennyire tetszene ha ott lenne a végén hogy "Also coming to the PC".

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink